Gálaebéd a Gundel-díjasoknak – képekben

Szerző: | 2016.11.22 | Események, Hírek

Kimondottan vidám és ünnepi hangulatban zajlott az MVI Gundel Károly Díjátadó Gálaebédje, az Öbölház Rendezvényközpontban november 20-án az idei díjazottak méltatása mellett a fiatal generáció is előtérbe került.

A rendezvényen átadták az idei két Gundel Károly életműdíjat, Vomberg Frigyesnek, valamint és posztumusz elismerésként Czubor Jánosnak – az ő díját Kóbor Zoltán, a Gundel Károly Szakképző Iskola igazgatója vette át.

Az ebéd menüsorát az ország számos részéről érkezett séfek prezentálták, a felszolgálók és a konyhai segítők a Gundel Károly és a Dobos C József Szakképző Iskola tanulói voltak.

amuse-bouche

Amuse bouche: Mustáros csicsóka panna cotta és kápia paprikával – Horváth Ákos (Márga Bisztró Budapest)

amuse3

Amuse bouche: Kecskesajt, sütőtök, kapor – Garai Ádám (Olimpia Éttrem)

amuse2

Amuse bouche: Magyaros kacsamáj – Kovács Attila (Tanyacsárda, Lajosmizse)

ponty_kissoshea

Hideg előétel: Ponty cevice, zöld tea, zöld alma, zöld yuzu, torma – Kiss O’shea Dániel (Budapest Party Service)

leves

Leves: Gesztenye-velouté, nyúlhúsos tortellinivel és cappuccino mousse-szal – Koncz László (La Perle Noire Étterem)

furj

Meleg előétel: Fürj csicsókával és mandulás puliszkával – Endrédi Zoltán (Márga Bisztró, Csopak)

mangalica

Főétel: Megyaszói mangalica tarja, kakukkfüves gerslirizottó, szarvasgombás paszternák, cékla – Kerekes Sándor (Király 100 Étterem)

desszert

Desszert: Körtevariációk – Szó Gellért (G&D Kézműves Cukrászat és Pékség)

kovacs-laszlo-jakabffy-laszlo

Kovács László, a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke és Jakabffy László szaktanácsadó a Gundel család ajándékával

csapat

A szervezők és a lebonyolítók

 

Fotók: Csárdás Ferenc