Egyszerűen mindenre emlékszik: az iCombi Pro karbantartási előzményei már elérhetők

Szerző: | 2021.09.27 | Hírek, Konyha

A Rational iCombi Pro intelligenciájával, termelékenységével és rugalmasságával meggyőzi a professzionális konyhákat világszerte. A karbantartási előzményeknek köszönhetően a kombipároló a szerviztechnikusokat is megnyerheti.

Fotó: Rational

A digitális ellenőrzőkhöz hasonlóan a szerviztechnikus is rögzítheti a kicserélt szervizalkatrészeket a kijelzőn, és így tárolhatja a dokumentációt. Nem számít, ha például a technikusok váltják egymást – a karbantartási előzményekre pillantva mindent irányíthatnak. A manipuláció megakadályozása érdekében minden bejegyzés automatikusan rögzítésre kerül, amely kizárja a későbbi módosításokat. Hasonlóképpen, a bejegyzések törlése sem lehetséges.

Hans-Werner Albrecht, a Rational Technikai ügyvezető igazgatója a következőképpen látja az új karbantartási előnyt: „Ez egy teljesen biztonságos dokumentációt hoz létre, amely biztosítja az átláthatóságot a karbantartási munkákban. Természetesen a megfelelő kezelési nyelven.”

A karbantartási előzmények használatához a legújabb, ingyenes szoftvert kell telepíteni, az integrált új funkció azonnal használható minden szolgáltatásnál.

(X)