Flava Beachként nyílt újra a Kopaszi-gátnál lévő strand és vendéglátóhely

Szerző: | 2024.06.22 | Hírek

Flava Beach néven június 21-től új egységet nyitott a Flava Kitchen & More a Kopaszi-gáton. A BudaPart területén lévő Duna-öbölben három funkció egyesül: a bár és a büfé, valamint a külön is megközelíthető, Duna-parti strand.

Véglegesen bezárja kapuit a Kopaszi-gátnál lévő SHO Beach, amely csupán néhány éve, 2021-ben nyílt meg – írta meg társlapunk, a Turizmus.com június elején a korábbi üzemeltető bejelentése alapján, amelyet a helyszín Facebook-oldalán tettek közzé.

Azóta kiderült, hogy a Duna-öbölben található homokos strand és a területen elérhető vendéglátó szolgáltatás sem szűnik meg véglegesen, hanem új üzemeltetőhöz került.

A BDPST Group ötcsillagos szállodájában, a Verno House-ban működő étterem, a Flava Kitchen & More itt nyitja meg új egységét, Flava Beach néven. A társaságközleménye szerint a vendéglátóhely büféje street style-jellegű, könnyed beach food kínálattal várja a vízpart mellett felfrissülni vágyó vendégeit. Az étlapon olyan népszerű fogások szerepelnek, mint például a taco al pastor, a pulled pork burger vagy a falafel bowl.

A Flava Beach terasza

A bár hűsítő koktélkínálatának köszönhetően a helyszín a nagyobb baráti társaságok, valamint a lazább hangulatú, de minőségi gasztronómiai élményekre vágyók részére is ideális választás – írták.

A külön is látogatható strand kellemes nyári felfrissülést kínál, ahol a látogatók kikapcsolódhatnak és élvezhetik a napsütést, valamint a víz közelségét, miközben akár a foci Eb-t is követhetik a kivetítőkön.

A Flava Beach strandja külön is látogatható

A megújult strandon napágybérlésre is van lehetőség, valamint élvezhetők a bár és büfé nyújtotta italok és ételek a vízpart mellett. A strandon fürdőzésre a Duna áradása miatt megromlott vízminőség javulását követően, hatósági ellenőrzés eredményeként lesz lehetőség,  ráadásul a Flava Beach nyitását követő tesztidőszakban hétköznapokon ingyenesen, így minden budapesti lakosnak lehetősége nyílik a biztonságos dunai fürdőzés kipróbálására – olvasható  a közleményben.
_____________________________
Forrás: turizmus.com
Képek: BDPST Koncept