Közvetlen a gasztro nagyhatalmak mögött, az erős középmezőnyben vagyunk!

Büszkék lehetünk: Pohner Ádám és a magyar csapat az 12. helyen végzett a világ legrangosabb szakácsversenyén. Az első a dán, a második a svéd, a harmadik a norvég csapat lett.

A Bocuse d’Or olyan, mint a Forma1: ami itt történik, a technológiai fejlesztések, az alapanyagokkal kapcsolatos tudás és tapasztalat mind leszivárog a hétköznapokba. Ez nem csupán a csúcsgasztronómia kiváltsága. Az Akadémia minden alkalommal elérhetővé teszi a szakma és a tanulók számára a felkészülések során megszerzett tudást és tapasztalatot, ezzel motiválva a jövő generációit. Az elmúlt években a magyar gasztronómia hihetetlen fejlődésen ment keresztül. Fent vagyunk a világ gasztrotérképén, és ez részben a Bocuse d’Ornak is köszönhető. A magyar különítményt Lyonban most már ismerős arcként köszöntik, itt vagyunk, számítunk.