Tapas, gazpacho, paella – e spanyol ételek hallatán világszerte összefut a nyál a szánkban. Az ibériai konyha legismertebb elemei persze mind megtalálhatók Spanyolország új gasztronómiai fővárosában, Oviedóban is, de nagy hiba lenne, hogyha emellett nem próbálnánk ki...
Kiadónk 10. alkalommal készítette el a magyar turizmus meghatározó szereplőit bemutató top 50-es kiadványát. Gerendai Károly, a Costes éttermek tulajdonosa, a Lupa-tó üzemeltetője és a Budapest Park tulajdonosa azon kevesek egyike, aki tizedszer szerepel a turizmus...
A SIRHA Budapest kiállításon rendezett szakmai konferenciát az MVI. Az előadásokat záró kerekasztal-beszélgetésen három ismert szakember járta körül az ágazat aktuális kihívásait, miközben arra is választ kerestek, hogy milyen tényezők vezetnek a hosszú távon sikeres...
A Magyar Cukrász Ipartestület 18. alkalommal hirdette meg a Magyarország Tortája versenyt augusztus 20-i nemzeti ünnepünk köszöntésére. Az első, élő zsűrizés után kiderült, melyik hat torta jutott a döntőbe. A versenyre a magyar cukrászat hagyományain alapuló,...
A szálláshely-szolgáltatásban és a vendéglátásban alig változott a piaci szereplők várakozásait tükröző Turizmus Konjunktúra Index értéke februárban. A szálláshely-szolgáltatás továbbra is a mindenkori legmagasabb értéke (+9 pont) közelében áll, míg a...
Társlapunk, a Turizmus.com videósorozata a turizmus-vendéglátás meghatározó szakembereit és az ágazathoz kapcsolódó fontos szereplőket mutatja be. Ezúttal Borbás Marcsi műsorvezető, szerkesztő, producer mesél szakmai pályafutásáról és hitvallásáról. Tudja ön Borbás...
Február 29-én ünnepséget tartott az idén hetvenedik szülinapját is ünneplő BSZC Zwack József Technikum és Szakképző Iskola – az apropó a névadás huszadik évfordulója, amelynek alkalmából két új tantermet is átadtak a Zwack Unicum Nyrt. támogatásával – tájékoztatta...
A korábban Katlan Tóniként ismert brand átalakulását jelentette be Novotny Antal, akit sokáig veresegyházi éttermének fogásai kapcsán, még korábban pedig a fesztivál-vendéglátás ikonikus alakjaként ismertünk. A NOVO Kultúrkonyha brand elsősorban magas minőségű,...
A professzionális és a 21. századi turisztikai és vendéglátóipari kihívásoknak megfelelő szakemberpótlás, a fiatalok bevonása, s számukra hosszú távú karrier- és önmegvalósítási lehetőség bemutatása a célja annak a programnak, amelyet a Marriott cégcsoport indít el...
Különleges eseménysorozattal indul a tavasz a Balatonnál. A március 8. és 17. között zajló Taste Balaton fesztiválról Csapody Balázs ötletgazda, a Kistücsök Food & Room tulajdonosa és Kalas Györgyi alapító, gasztroújságíró beszélt a Rádió Café Egyéletem című...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.