Hat szakács mérte össze tudását a Bocuse d’Or magyar selejtezőjében hétfőn, közülük négyen jutottak tovább a magyarországi döntőre, amelyet október 26-án tartanak. A győztes képviseli majd hazánkat 2024 márciusában a Bocuse d’Or európai válogatóján, a...
Szeptember 1–3. között rendezték meg a II. Piaggio Pizzakészítő Bajnokságot Kovács Lázár (Lázár Chef) szervezésében az őszi Food Truck Show keretében, a Kincsem Parkban. Az immáron három napra és két arénára bővült pizzafesztivál mindegyik napján zajlottak versenyek,...
A Rational eredeti tartozékaival a konyhai szakemberek kiemelkedő és egyenletes eredményeket érhetnek el a megjelenés, az íz és a minőség tekintetében. Az íz önmagában már régóta nem elég – manapság az ételeknek egészségesnek, táplálónak és hibátlannak kell lenniük....
A több száz éves múltra visszatekintő angolszász privát klubok hagyományait, illetve a századforduló Magyarországának előkelő klubéletét idézi meg a BDPST Group újonnan átadott beruházása, a Botaniq Budai Klub, amely a napokban nyílt meg a Svábhegyen, a korábbi...
Születésének 200. évfordulója jó alkalom arra, hogy bejárjuk azokat a helyeket, ahol Petői Sándor megfordult. Gyermek- és fiatal éveinek kiskunsági állomásain akár a költő kedvenc ételei is megkóstolhatók. Kiskőrösi emlékek Hol máshol kezdhetnénk a Petőfi-kultusz...
Magyarország legjobb vörösbora lett a Bodor Borászat 2016-os évjáratú Cabernet Sauvignonja a Winelovers Wine Awards 2023-as borversenyén. A vakkóstolón 839 versenyző tétel közül mindössze 4 érdemelte ki a Grand Gold-, azaz a Nagyarany-érmet: három aszú és Bodor Bence...
A gazdag hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkező Sári Tibor Food & Beverage igazgatóként lép a csapat élére. Sári Tibornak több mint 10 éve hivatása a gasztronómia. A szakember olyan ikonikus helyeken dolgozott, mint a DiVino és Costes Csoport, illetve a...
Három kevésbé ismert, de annál lenyűgözőbb helyszín a főváros dzsungelében, amelynek nem csak a kiállításai érdemelnek figyelmet. Maga az épület, a berendezés vagy az egyedi hangulatú kert is feltölt és elvarázsol. A Ráth György-villa titka A Városligeti fasorban...
A Turizmus Bulletin 2023. évi 2. számának egyik tanulmányában a rövid alapanyag-ellátási lánc fontosságát mutatta be a szerző a magyar vidéki vendéglátás rendszerében. Amint azt az ágazati felmérések igazolják, a fogyasztói kereslet folyamatosan növekszik a...
Társlapunk, a turizmus.com videósorozata a turizmus-vendéglátás meghatározó szakembereit és az ágazathoz kapcsolódó fontos szereplőket mutatja be. Hoffmann Henrik tulajdonos, Residence Ózon Hotel, Károly Corner Residences, Kukorica Csárda. Tudja Hoffmann Henrikről,...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.