A korábban Katlan Tóniként ismert brand átalakulását jelentette be Novotny Antal, akit sokáig veresegyházi éttermének fogásai kapcsán, még korábban pedig a fesztivál-vendéglátás ikonikus alakjaként ismertünk. A NOVO Kultúrkonyha brand elsősorban magas minőségű,...
A professzionális és a 21. századi turisztikai és vendéglátóipari kihívásoknak megfelelő szakemberpótlás, a fiatalok bevonása, s számukra hosszú távú karrier- és önmegvalósítási lehetőség bemutatása a célja annak a programnak, amelyet a Marriott cégcsoport indít el...
Különleges eseménysorozattal indul a tavasz a Balatonnál. A március 8. és 17. között zajló Taste Balaton fesztiválról Csapody Balázs ötletgazda, a Kistücsök Food & Room tulajdonosa és Kalas Györgyi alapító, gasztroújságíró beszélt a Rádió Café Egyéletem című...
A RATIONAL világpremierrel kezdi az új évet: az új iHexagonnal a világ piacvezetőjének sikerült olyan intelligensen koordinálnia a gőz-, meleglevegő- és mikrohullámú technológiát, hogy a lehető legrövidebb időn belül a legmagasabb élelmiszer-minőség érhető el,...
A 29. Chaine Ifjúsági Szakácsversenyt 2024. május 22-én rendezi meg a Chaine Egyesület. A megmérettetés tétje ezúttal is a „Jeunes Chef Rôtisseurs” 2024. évi Világbajnokságon való indulás lehetősége, azzal a „csavarral”, hogy – 2015 óta ismét – az október 4-ei...
A vendéglátás és az élelmiszeripar szakmai kiállításán, a SIRHA Budapesten a Landra Kiadó kerekasztal beszélgetést szervez a mesterséges intelligenciában (MI) rejlő lehetőségekről, iparági tapasztalatokról. A kerekasztal-beszélgetésen az élelmiszeripart a...
Rendhagyó és az elképzelések szerint hagyományteremtő fesztivál zajlik a Balaton körül március 8–17. között. A régió legjobb éttermeit, borászatait összefogó Taste Balaton gasztro- és kulturális fesztiválról az ötletgazdával, Csapody Balázzsal, a Kistücsök Food &...
Tudományos szempontból teljesen megalapozatlan állításokkal teletűzdelt propagandával igyekeznek rossz fényben feltüntetni az állati termékpályát a szórakoztatóipar egyes szereplői. Az egyik legnagyobb, hazánkban is elérhető streaming szolgáltató a közelmúltban...
Körlevélben tájékoztatta partnereit a Vén Hajó Éttermet (Kossuth Múzeumhajó) üzemeltető Európa Rendezvényiroda Kft., hogy 2024. február 18-tól a vendéglátóhely bezárása mellett döntöttek. A levélben ezt írják: „Rajtunk kívülálló okokból, valamint egyéb tényezők miatt...
A minőségi, csapolt söröket népszerűsíti az a kiadvány, amely tíz budapesti vendéglátóhelyen kínál ingyenes sörkóstolót a tulajdonosainak. Sörútlevelet készített a legismertebb magyar sörös magazin, hogy az igényes sörfogyasztásra, a különleges minőségű csapolt sörre...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.