Keresik Kaposvár legzöldebb éttermét

Szerző: | 2021.10.12 | Hírek

A Race to Zero Étterem Díjjal azokat a vendéglátóhelyeket szeretné jutalmazni a Rakun Dobozközösség, amelyek már elindultak a fenntartható működés útján. Nem kell 100%-ban hulladékmentesen vagy zero karbonkibocsátással működniük, elég, ha válaszolnak néhány kérdésre és megírják, miért fontos számukra a környezetvédelem, milyen zöld intézkedéseket vezettek már be, és miket terveznek a jövőben.
A jelentkező éttermek közül a szakmai zsűri a Szakmai Díj nyertesét és 10 vendéglátóhelyet választ, amelyek részt vehetnek a közönségszavazáson.Az elbírálás szempontjai között kiemelt szerepet kap a Race to Zero projekt fő témája, a hulladékcsökkentés, de a környezetvédelem, az innováció és a társadalmi felelősségvállalás is fontos tényező.
A két díjazott nyereményei: egy éves használtolaj-elszállítás, Rakun partnerség kedvezmény, Munch partnerség kedvezmény, 50 000 Ft értékű zöld termékcsomag, médiamegjelenés.
Jelentkezni október 17-ig lehet; a zsűrizésre 2021. október 25–31.között, a közönségszavazásra 2021. november 1–10. között kerül majd sor.