Lapozzon bele a „Magyarország vár” magazin új számába!

Szerző: | 2022.10.04 | Hírek

Bortúra Villányban és Tokaj-Hegyalján. Hogy kerül a mamut a kastélyba? Budapesti séta egy nagy török mesélővel – ízelítő az október 3-án megjelent új lapszám tartalmából. A Magyarország vár c. belföldi utazási magazin lapozható formátumban már elérhető a Turizmus.com weboldalon.

A szüreti időszakban különösen ajánlott ellátogatni valamelyik borvidékünkre, sok faluban ekkortájt rendeznek parádés felvonulásokat és zenés mulatságokat, ahol együtt ünnepelhetjük a helyiekkel a bő termést jobbnál jobb borokat kortyolgatva, finom falatok kíséretében. A Magyarország vár magazin októberi számában Villányba és Tokaj-Hegyaljára kalauzoljuk el olvasóinkat, bemutatjuk, hogy híres borvidékeinket nem csak a hegy levéért érdemes felkeresni.

A lapozáshoz kattintson a képre!

Próbáljuk meg ősszel is kimozdítani a családot a négy fal közül. Ölelgessünk több száz éves bölcs fákat arborétumokban és kastélykertekben, vagy bringára pattantva eredjünk a Káli-medence mesélő köveinek nyomába! Ha beköszöntene a rossz idő, romantikus kastélyaink és modern, 21. századi látogatókra hangolt kiállításaik a gyermekek számára is szórakoztató programlehetőséget kínálnak, hiszen interaktív módon ismerkedhetnek meg a természettel, hallhatnak eleink vadászkalandjairól, sőt még eredeti mamutcsontvázzal is szelfizhetnek az egyik főúri palotában. Fővárosunkban ezúttal a híres világutazó, Evlija Cselebi szemével nézünk körbe, mit láthatott vajon több mint 350 évvel ezelőtt, ami máig fennmaradt az utókornak a török uralom időszakából.

Merítsen utazási ötleteket a legfrissebb számból!

Megnézem a MAGYARORSZÁG VÁR magazint >>>


A lap főtámogatója: