2021. november–december
Tartalom:
Mennyei manna
Vendéglátás a bencés regulában
Szerzetesrendek és a szíveslátás.
Monostorok és gasztronómia
Kulináris hazai körkép: bencések, pálosok, ciszterciek.
Ünnep másként
Egy tál meleg étel – nem csak karácsonyra
Vendéglátóhelyeket keres a Heti Betevő.
Akadálymentes
A vakok járnak étterembe?
Összefogás indult, hogy járhassanak.
Fenntartható
A te éttermed komposztál?
Hulladékmentes szemlélet a vendéglátásban.
A zöld gondolkodás lehetőségei egy séf szemével
Mikor lesz itthon műanyagmentes étterem?
Promóció
Az újrakezdésben és fenntarthatóságban pártfogol a Heineken Hungária.
Példaérték
Nincs több elpazarolt étel
Ha van Munch.
Újrakezdés
Vekniről veknire terjed a Búzakék híre
Új pékség a győri rakparton.
Hazai
„Nemcsak az íz a fontos, hanem a sajtfogyasztás élménye is”
A Vászolyi Sajtmanufaktúra aranyérmes lett Franciaországban.
Növényi
Angus vs. karfiolsteak
Felveheti-e a versenyt egy vegetáriánus étel egy bélszínsteakkel?
Könyv
Egyszerűen fermentálj!
Porolhatjuk a polcon a helyet Király Ágnes hiánypótló könyvének.
Bocuse d’Or
„Szeretnék magyar ízekkel odaérni Európa elitjébe”
Interjú a nyertes Dalnoki Bencével.
Renomé
Magyar siker a világ vezető élelmiszeripari szakvásárán
Top 10 között egy hazai zöldségszelet.
Közétkeztetés
Mit lehet kihozni 650 forintból?
A Közétkeztetési Szakácsverseny elődöntőjén kiderült.
Kitekintő
Egy magyar három keréken kávéztatja a svédeket
Hogyan lehet egy „gurulós vállalkozást” felépíteni a semmiből egy idegen országban?
Bor
Ingyenes borismereti képzés vendéglátósoknak
Nem árt tudni, mi illik a mákos bejglihez.
Kávé
Kávétrendek 2022
A kávészakértők meglepő újdonságokat jósolnak.