Naprakész könyv jelent meg a rendezvényszervezés világáról

Szerző: | 2024.06.18 | Hírek

Megjelent Köves Tamás A rendezvényszervezés „csodálatos ” világa című könyve.

Köves Tamás 45 évnyi rendezvényszervezői és két évtizednyi tanári tapasztalattal írta meg a rendezvényszervezés összefoglaló művét. A könyv a rendezvények szervezésének két önálló területén kíséri végig az olvasót, bemutatva a művészeti és a céges rendezvények szervezésének minden csínját-bínját, veszélyeit, buktatóit és sikereit.

Egyrészt szakkönyv, amit bármely, a témával foglalkozó és gazdasági képzést nyújtó felsőoktatási intézmény, műhely, képzés csak kívánhat, másrészt számos élvezetes, színes anekdota-, adoma- és történetgyűjtemény, mely esetek mind a szerzővel történtek meg hosszú pályafutása során.

A szerző szerint „ritka és vonzó kiadói feladat volt a száraz, didaktikus tényanyag és a szórakoztató, tanulságos élményanyag ötvözése, összecsiszolása egy kötetben. Olyan kettős, kétarcú és ritka kötetet nyújtunk át az olvasónak, amit szakember és novellabarát olvasó egyaránt élvezni fog.” Hozzátette, hogy nemcsak szakmailag pontos és alapos szakkönyv, hanem szórakoztató kortörténeti dokumentum is egyben, amely a rendezvényszervezés öve alatt bemutatja egy ország állapotát az elmúlt néhány évtized során.
_________________________________
Forrás: turizmus.com