Indul az első hazai online borszakírói verseny

Szerző: | 2018.06.04 | Hírek, Italsor

Bárki nevezhet az I. Hungarian WebWineWriting versenyre, ahol a dicsőség mellé komoly értékű díjakat is bezsebelhetnek a győztesek. A kétfordulós verseny első szakaszában szakértő zsűritagok választják ki kategóriánként a legjobb három írást, amelyek közül azután a széles közönség szavazatai alapján kerül ki a kategória győztese.

Az abszolút győztes a Vino Castillo spanyol borkereskedés jóvoltából egy októberi négynapos utazáson vehet részt a spanyol pezsgő fővárosában. A verseny nemcsak hazaiaknak, hanem külföldi szakíróknak is szól, az angol nyelven publikálók legjobbja egy magyarországi, hasonlóan élményekben gazdag utat nyer majd. A versenyre június 30-ig lehet nevezni, nevezési díj nincs, viszont csak online idén megjelent, valamelyik kategóriába – vörösborok, Tokaj és Sokszínű Magyarország – illő cikkel lehet pályázni.

A versenyt a Nemos Creative Kft., szervezi, a www.hungarianwines.eu oldal tulajdonosa, amely jelenleg az egyetlen folyamatosan frissülő, magyar borokról angol nyelven kommunikáló weboldal.

További információ: http://www.hungarianwines.eu/webwinewriting/