Rational iCombi Pro. A professzionális konyha új szabványa.

Szerző: | 2020.05.06 | Hírek

Bár az elvitelre történő vendéglátás kihívásai sokrétűek, a Rational válasza egyszerű: Intelligencia.

A négy intelligens funkciónak köszönhetően a világpiaci vezető elkészítette az új iCombi Pro készüléket, amely 50%-al nagyobb termelékenységet, 10% -kal rövidebb főzési időt és 10% -kal alacsonyabb energiafogyasztást kombinál egyetlen főzési rendszerben az előző modellhez képest, miközben garantálja a kiemelkedő egyöntetiséget, még teljes terhelésnél is. Az időre és az energiára optimalizált főzés, valamint a főzési folymatba történő beavatkozás nagyobb rugalmasságot biztosít a konyhában. Az ultragyors átmeneti tisztítás mindössze 12 perc alatt minimálisra csökkenti az állásidőket. Az iCombi Pro ötvözi az intelligens termelékenységet, a hatékonyságot és a rugalmasságot.

Számos vendéglátó-ipari vállalkozás készségek hiányában és költségszükségletben szenved az ügyfelek magasabb elvárásai mellett” – mondja Szekeres Tibor, a RATIONAL magyarországi ügyvezető igazgatója. A szakácsok ezért rugalmas, egyszerű és hatékony támogatást igényelnek az intelligens funkcióktól, mint például az iCombi Pro. “Nem az helyzet, hogy a technológia természetesen pártfogolja a felhasználót, hanem a felhasználó határozza meg és a technológia végrehajtja” – magyarázza Szekeres Tibor. Az iCookingSuite-hez hasonlóan az iCombi Pro főzési intelligenciája is hatalmas. Ez a Maillard reakción, az élelmiszer-barnulási reakció kémiai képletén alapszik, amelyet a Rational dekódolt és szoftver algoritmussá alakított át. Az érzékelőkkel együtt, amelyek tényleges adatokat, például az élelmiszer méretét, mennyiségét és állapotát továbbítják, az iCombi Pro pontosan és reprodukálható eredményekkel szabályozza a teljes főzési folyamtot. Ha olyan feltételek változnak, mint például az élelmiszer hőmérséklete vagy az ajtónyitás időtartama, az iCookingSuite intelligensen állítja be a főzési folyamatot. Bármilyen ételt, bármennyi személyre is, mindig a lehető leggyorsabban és kiválóan készíti el.

További ventilátorkerekek, az optimalizált főző készülék geometriája és a nagyobb páramentesítési teljesítmény akár 50% -kal nagyobb terhelést és rövidebb főzési időt tesz lehetővé az előző modellhez képest. Az iDensityControl, az intelligens klímaszabályozás gondoskodik arról, hogy minden zökkenőmentesen működjön. A kéreg, a grill minták és a ropogós bevonatok garantáltak, és az optimális főzési klímakezelés olyan finom ételeket is eredményez, mint a quiche.

Az iProductionManager segítségével a teljes gyártási folyamatot, akár különféle ételekkel is, intelligensen szabályozzák. A felhasználó meghatározza, hogy idő- vagy energiaoptimalizáló rendszerrel szeretne főzni, vagy egy meghatározott célidőt állít be, és az iCombi Pro minden másról gondoskodni fog. Tudja, mit lehet együtt főzni, és megmutatja, amikor egy élelmiszeripari termék nem felel meg a készülék hőmérsékletének. Ez nagyobb rugalmasságot és tervezési megbízhatóságot jelent. Ehhez hozzájárul az intelligens iCareSystem tisztítórendszer is, amely csak egy 12 percet igényel az ultragyors átmeneti tisztításhoz. Az összes tisztítóprogram csak foszfátmentes tisztító tablettákat használ, az előző modellhez viszonyítva fele annyit. Az alacsonyabb fogyasztás mellett – amelyet az Energy Star is megerősített – az iCombi Pro rendkívül fenntartható főzési rendszer.

Az intuitív működési koncepció végigvezeti a felhasználót a gyártási sorrendben vizuális nyelvvel, logikus munkalépésekkel és világos, interaktív utasítások segítségével, és a főzési rendszert gyorsan elérhetővé teszi még képzetlen személyzet számára is. A WLAN be van építve az iCombi Pro-ba is, amely gyors és egyszerű kapcsolatot biztosít a ConnectedCooking Rational hálózattal, valamint a konyhai folyamatok hatékony kezelésével. „Intelligenciájának köszönhetően az iCombi Pro ugyanúgy reagál, mint egy tapasztalt séf – magyarázza Szekeres Tibor,“ rutin feladatokat vállal és szabadságot nyújt. Ez fenntarthatóan megváltoztatja a nagy konyhák munkamódszereit.

Az iCombi Pro már kapható különféle méretekben a kereskedőktől, a kompakt XS-től a 20-2 / 1-ig. Bárki, aki szeretne képet kapni az új főzőrendszerről, meggyőzheti magát a teljesítményéről a MORE Tour 2020 online szemináriumon. Az érdeklődők hamarosan megtapasztalhatják az iCombi Pro-t is a More Tour 2020 programban, a dátumok pedig elérhetőek leszne a rational-online.com weboldalon.