Sörkülönlegességek a DreherFeszten

Szerző: | 2018.08.24 | Események, Hírek

A Dreher kőbányai sörgyárában a szeptember első napján immár ötödik alkalommal megrendezett DreherFeszt egyedi sörfelhozatallal jelentkezik, hiszen a zenei programok mellett számos, eddig még sohasem kóstolt specialitással is megismerkedhet a közönség.

A látogatók megkóstolhatják a Dreher Triplakomlóst, valamint extra friss, pasztőrözetlen tanksörváltozatban az idén bevezetett Dreher Pale Ale-t és a klasszikus Drehert is, ez utóbbi szűretlen formájában is ott lesz a felhozatalban.

A csak a fesztiválon elérhető specialitások köre két gyümölcsös ízvilágot is rejt: egy Tropical Mango névre keresztelt frissítő lágert, és egy Black Plum névre hallgató, aszalt gyümölcsös, japán szilva aromájú különlegességet. Mindezek mellett a sörfőző mesterek előálltak a Dreher Red Ale-lel, amelyet karamellás ízjegyek és a pörkölt keserűség aromái jellemeznek; valamint egy testes, fűszeres Bombay IPA-val is.

A sörös gasztronómiai élmények azonban ebben az évben nem csak folyékony formában érnek minket, hiszen az 5. jubileumra egy születésnapi meglepetés is készült, egy, Dreher ihlette muffin formájában, amelyet az első 555 látogató kóstolhat.