Üzemeltetési ötleteket kínál a Food Network új sorozata

Szerző: | 2017.08.23 | Céghírek, Hírek

Egyre több vendéglátóhely nyílik Magyarországon. Vannak, amelyek sikeresek lesznek, de vannak olyanok is, amelyek hamar csődbe mennek, vagy jól indulnak, de az évek során egyre inkább elhalványul a fényük. A Food Network tévécsatornán augusztus 21-én indult “Étterem a káosz peremén” sorozatban olyan amerikai helyeket láthatunk, amelyek a talpon maradásért küzdenek.

Egy szakértő azonban segítségükre siet, és egyenesbe hozza az éttermet. A hétfőnként 20:00-kor vetített sorozatban megismerhetjük többek közt a North Belmore-ban található The Bayou éttermet, amely több mint 20 éve eredeti cajun finomságokat kínál. De úgy tűnik, mostanra már a tulajdonosok is unják. A whartoni Hot Rods Real Pit BBQ-ban a képzetlen és udvariatlan személyzet okozza a fő problémát. New Rochelle-ben az AJ’s Burgers állandó anyagi gondokkal küzd, díjnyertes hamburgerei és a vendégek iránti elkötelezettsége ellenére is. Talán az átgondolatlan belső tér a kudarc forrása.