Várják a jelöléseket az idei Gundel Károly-díjra

Szerző: | 2024.07.01 | Hírek

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete Gundel Károly vendéglős és gasztronómiai szakíró munkásságának emlékére – számos társszervezet közreműködésével – 2024-ben is felhívást hirdet a Gundel Károly-díj elnyerésére.

A díjra az jelölhető, aki a magyar vendéglátás területén kiemelkedően sikeres tevékenységével minimum 25 éve jelen van, feddhetetlen szakmai múlttal és példamutató életúttal rendelkezik, a magyar vendéglátás történelmi hagyományait ápolja és annak megújulása iránt elkötelezettséget érez, a fiatal generáció szakmai fejlődését támogatja, valamint közreműködik a magyar vendéglátás népszerűsítésében. Az elismerést a vendéglátó szakma legjobbjai kaphatják, évente legfeljebb hárman.

A Gundel Károly-díj odaítélésére bárki javaslatot tehet. Ennek feltétele az MVI honlapjáról letölthető adatlap kitöltése és visszajuttatása a szervezet címére 2024. szeptember 10. éjfélig.

Az Ipartestület a díjazottak nevét Gundel Károly születésnapja alkalmából 2024. szeptember 20-án, pénteken 11 órakor, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban tartott sajtótájékoztatón hozza nyilvánosságra.

A kitüntetés átadása ünnepélyes keretek között, 2024. október 27-én, az MVI Gálaebédjén kerül sor a Gundel étteremben, a részletekről később adnak tájékoztatást.

További információ a Magyar Vendéglátók Ipartestületének honlapján érhető el. Az adományozási rendről szóló szabályzat ITT tölthető le.
_____________________________
Forrás: turizmus.com
Kép: MVI