Dübörög a Sirha Budapest szervezése

Szerző: | 2019.09.09 | Hírek

A régió legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása legközelebb 2020. február 4-6. között várja a szálloda- és vendéglátóipar, élelmiszeripar, sütő- és cukrászipar, csomagolóipar és gasztronómia szakembereit a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba.

A rendezvény szervezése már áprilisban megkezdődött, ennek köszönhetően mintegy 130 vállalkozás jelezte már részvételi szándékát, lefoglalva több mint 7.000 m2kiállítói területet. Ez nem is meglepő, hiszen a szervezők felmérése alapján legutóbb a 300 kiállító 97%-a távozott elégedetten a három nap után, és 88%-uk ajánlotta volna a részvételt partnereinek. Fontos információ, hogy a bejelentkezett kiállítókhoz az érdeklődő vállalkozások október 31-ig kedvezményes helydíjakon tudnak csatlakozni.

A rendezvény minden alkalommal világszínvonalú szakmai programokat vonultat fel, így Sirha Budapest jövőre ismét helyet ad a Bocuse d’Or magyar döntőjének, az International Catering Cup magyar döntőjének, a Közétkeztetési Szakácsversenynek és a Sirha Budapest Desszert Versenynek is.

Az átfogó kínálatnak köszönhetően legutóbb 21.500 látogató érkezett a KKE régió 35 országából, közel 40%-uk a szállodai és éttermi vendéglátás területéről, és ami még fontosabb, hogy a látogatók 60%-a volt döntéshozó.

Bővebb információkért érdemes ellátogatni www.sirha-budapest.com weboldalra! A Sirha Budapest kiemelt szakmai partnere a METRO, és kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.