Két nap a fenntartható gasztronómia jegyében – Gastour 2024

Két nap a fenntartható gasztronómia jegyében – Gastour 2024

A lillafüredi Palotaszállóban április 18–19-én rendezték meg a GASTOUR nemzetközi fenntartható gasztronómiai konferenciát. A Visegrádi Alap támogatásával, a Bükki Kör és az Innotime Hungary Kft. szervezésében létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek...
Alig került a piacra, máris aranyérmet nyert a magyar gin

Alig került a piacra, máris aranyérmet nyert a magyar gin

Az évente megrendezésre kerülő London Spirits Competition az egyik legnevesebb nemzetközi verseny a szeszes italok világában. Az idei év pedig magyar sikerrel zárult: az aranyérmesek táborában köszönthetünk egy a piacon akkor még meg sem jelent különlegességet, az...
Ingyenes gyerekmenü jár a mobilmentes étkezésért

Ingyenes gyerekmenü jár a mobilmentes étkezésért

Újra megszervezi a „Mobil Off, Élmény On” programot a budapesti VakVarjú étteremcsalád április 22–28. között. Ezen a héten arra kérik a programban részt vevőket, hogy az étkezés idejére helyezzék mobiltelefonjaikat egy dobozba, és minél több különleges pillanatot...
Reggelizni hívnak a Stílusos Vidéki Szállodák

Reggelizni hívnak a Stílusos Vidéki Szállodák

A Stílusos Vidéki Szállodák második alkalommal tartja meg Reggeli Fesztiválját május 1-jén, a Babérliget Kúria parkjában, Polányban. A résztvevő 15 vidéki szálloda ínycsiklandozó fogásokkal és italokkal készül a vendégeknek.   A szervezethez tartozó 15 vidéki...
A dél-balatoni bor úttörője: Légli Ottó – videóportré

A dél-balatoni bor úttörője: Légli Ottó – videóportré

Társlapunk, a turizmus.com videósorozata a turizmus-vendéglátás meghatározó szakembereit és az ágazathoz kapcsolódó fontos szereplőket mutatja be. Légli Ottó borász, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának volt elnöke, a Dél-Balatoni Borút Egyesület alapítója mesél...