A kétnapos közös ünneplésen egy időkapszulát is elhelyeztek, hogy ezzel is emléket állítsanak a Magyar Cukrász Ipartestület székházának megszületését segítő szakmai összefogásnak. Az előző években többször terveztek megnyitót, illetve házavató ünnepséget, de a...
Március 19–21. között rendezték meg az idei düsseldorfi ProWein szakvásárt, amelyen közel 60 magyar kiállító is részt vett. 2023-ban is nagy sikert aratott Düsseldorfban a ProWein. A borok és szeszesitalok vezető nemzetközi szakvására idén többek között a...
A Hévíz Turisztikai Egyesület szervezésében immáron negyedik alkalommal versenghettek a pincészetek a Hévíz Város Bora címért. A borok zsűrizésének 2023. március 14-én a NaturMed Hotel Carbona adott otthont. A tételeket először 12 fős szakmai zsűri értékelte Nyitrainé...
A Magyarország Cukormentes Tortája program hobbicukrászok számára rendezett versenyét az idén Raffer Gabriella nyerte meg Almás gesztenyerózsa elnevezésű kreációjával – tájékoztatta az MTI-t az Egy Csepp Figyelem Alapítvány. A zsűri a döntőben tíz torta közül...
Az Atzgerdorf idősek otthonában még 2020-ban egy sörfőzdét rendeztek be a pincében a lakók szórakoztatására, a közös projekt öröméért és hogy célt adjanak a mindennapoknak. Mostanra sikertörténet lett a nagymamák és nagypapák által főzött Opa és Oma sörökből. Jó...
Kilencedik alkalommal döntött a Par Excellence díj odaítéléséről a Magyar Sommelier Szövetség (MASOSZ), amely immár hat kategóriában ismerte el a magyar bor- és gasztrokultúra szakembereit. A Par Excellence díjban azok a magyar szakemberek részesülhetnek, akik...
A Rational, a világ vezető innovatív konyhai berendezések gyártója most OPC UA felhőkapcsolattal szerelte fel ConnectedCooking technológiáját. Ez az új funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a főzési rendszerrel és a HACCP-vel kapcsolatos adatokat közel...
A világ egyik legjelentősebb borversenyén, a németországi Mundus Vini-n nyert aranyérmet a Törley Alkoholmentes Rosé. Az immár hagyományosan megrendezett tavaszi fordulón idén első alkalommal írtak ki boralapú, alkoholmentes kategóriát, ahonnan az első magyar érmet a...
A Közétkeztetők és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV), a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség (MNGSZ) és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTVSZ) támogatásával, a fenntarthatóság jegyében hirdette meg...
A repoharak használata összhangban van a szórakozóhelyek vendégeinek környezetvédelmi igényeivel, ugyanakkor a jelenlegi repohárrendszeren sokan változtatnának – derült ki a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) által összehívott munkacsoport felméréséből. A...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.