A Fenntarthatósági Témahét alkalmából „Kukába az élelmiszerpazarlással” címmel indít plakáttervező pályázatot a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Maradék nélkül programja. Az április 25-től június 21-ig tartó pályázat során olyan műveket várnak,...
A lillafüredi Palotaszállóban április 18–19-én rendezték meg a GASTOUR nemzetközi fenntartható gasztronómiai konferenciát. A Visegrádi Alap támogatásával, a Bükki Kör és az Innotime Hungary Kft. szervezésében létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek...
A Turizmus Bulletin folyóirat 2024. évi 1. számában megjelent „Online tartalomelemzés a helyi alapanyagok és gasztronómiai kultúra mentén: Gasztrofesztiválok weboldalainak vizsgálata” című tanulmányban Csapody Bence ad átfogó képet a gasztrofesztiválok online...
Az évente megrendezésre kerülő London Spirits Competition az egyik legnevesebb nemzetközi verseny a szeszes italok világában. Az idei év pedig magyar sikerrel zárult: az aranyérmesek táborában köszönthetünk egy a piacon akkor még meg sem jelent különlegességet, az...
Újra megszervezi a „Mobil Off, Élmény On” programot a budapesti VakVarjú étteremcsalád április 22–28. között. Ezen a héten arra kérik a programban részt vevőket, hogy az étkezés idejére helyezzék mobiltelefonjaikat egy dobozba, és minél több különleges pillanatot...
A professzionális és a 21. századi turisztikai és vendéglátóipari kihívásoknak megfelelő szakemberpótlás, a fiatalok bevonása, és számukra hosszú távú karrier- és önmegvalósítási lehetőség bemutatása a célja annak a programnak, amelyet a Marriott cégcsoport indított...
Kiadónk 10. alkalommal készítette el a magyar turizmus meghatározó szereplőit bemutató top 50-es kiadványát. A Volt, a Balaton Sound és a Strand alapítói, a Weekend Event Kft tulajdonosai és az Akvárium Klub üzemeltetői közül Fülöp Zoltán hetedszer, Lobenwein Norbert...
A Stílusos Vidéki Szállodák második alkalommal tartja meg Reggeli Fesztiválját május 1-jén, a Babérliget Kúria parkjában, Polányban. A résztvevő 15 vidéki szálloda ínycsiklandozó fogásokkal és italokkal készül a vendégeknek. A szervezethez tartozó 15 vidéki...
Kiadónk 10. alkalommal készítette el a magyar turizmus meghatározó szereplőit bemutató top 50-es kiadványát. Pintér Katalin, a Gerbeaud Gasztronómiai Kft. társtulajdonosa kilencedszer szerepel a turizmus top50-e között. Kiemelkedő eseményt tartogatott számára a...
Társlapunk, a turizmus.com videósorozata a turizmus-vendéglátás meghatározó szakembereit és az ágazathoz kapcsolódó fontos szereplőket mutatja be. Légli Ottó borász, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának volt elnöke, a Dél-Balatoni Borút Egyesület alapítója mesél...
Weboldalunk sütiket használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. A honlap használatával hozzájárul a sütik használatához. BővebbenElfogadomElutasítom
Süti beállítások
Privacy Overview
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.