Vendéglátás magazin

Megjelenik: évi 6 alkalommal

A Vendéglátás magazin azt tekinti küldetésének, hogy a szakma meghatározó orgánumaként szolgálja a magyar vendéglátást. Megújult, a piaci változásokat jobban tükröző tartalommal ápoljuk a nemes hagyományokat és a szakma hírnevét. Változatlan küldetésünk a szakmai edukáció, ezzel járulunk hozzá az éttermek és szállodai éttermek színvonalának további emeléséhez. Ma már stabil szakújságírói gárda dolgozik csapatunkban, akik a saját szakterületük kiváló és elismert művelői. Írásaik egyedi, kizárólag a Vendéglátás magazin számára készített anyagok, amelyek máshol nem hozzáférhetők. A márkanévnek, és az újraindítást követő két évben megjelent lapszámokkal elért elismeréseknek köszönhetően a Vendéglátás magazin ismét a leghitelesebb vendéglátó-ipari szaklap lett Magyarországon, a szakmában dolgozók első számú információszerzési forrása. Változatlan törekvésünk, hogy tudósítunk a legjelentősebb szakmai eseményekről, a szövetségek munkájáról és rendezvényeiről, az ágazati konferenciákról. Továbbra is követjük és elemezzük a nemzetközi gasztronómiai és technológiai trendeket, bemutatjuk ezek kiemelkedő képviselőit. Hangsúlyosan foglalkozunk a vendéglátás marketingjével, szakemberekkel elemezzük az üzletek működésének jó példáit. Rendszeresen megtalálják lapunkban a kreatív főzési és sütési ötleteket, tudósítunk a közétkeztetés megújuló piacáról, és olvashatnak a gasztronómia neves szakembereiről. A szakma legjobbjaival közösen azt valljuk, hogy a színvonalas vendéglátáshoz nélkülözhetetlen a folyamatos edukáció.

A magazin kiadója turisztikai szakmai médiumokra specializálódott, ezen a piacon komplex szolgáltatásokat nyújt a bel- és külföldi vendégeket szolgáló kommunikációban. A Vendéglátás magazin kiadásával teljes mértékben lefedi a tágan értelmezett turizmus–vendéglátás piacot és szakmát.

Olvasói összetétel foglalkozás szerint:
– a vendéglátó- és szállodaipar vezető szakemberei, döntéshozói 30%
– a szakmai szervezetek vezetői és tagjai 10%
– séfek, cukrászok 25%
– kereskedelmi és közétkeztetői étteremtulajdonosok, üzletvezetők, szállodai és F&B menedzserek 20%
– piaci beszállítók 15%.

Terjesztés:
– kiadói és postai előfizetés útján
– gasztronómiai fesztiválokon, rendezvényeken
– a Turizmus Kft. szakmai rendezvényein
– szakmai szövetségek tagságának és azok rendezvényein.

Online megjelenések:
A www.vendeglatasmagazin.hu portál és a heti ingyenes online hírlevél a vendéglátóipari szakemberek egyetlen hazai központi hírforrása, folyamatosan frissülő hazai és nemzetközi hírekkel, szakmai események beszámolóival, háttéranyagokkal, a szakmában történő személyi változásokkal és állásbörzével.

Hirdetésfelvétel: sales@turizmus.com

A Vendéglátás hírlevél és a vendeglatasmagazin.hu letölthető médiaajánlója – 2022

A Vendéglátás Magazin letölthető médiaajánlója – 2022