Vendéglátás magazin

Megjelenik: évi 10 alkalommal

A 2018-ban 61. évfolyamát jegyző Vendéglátás magazin továbbra is azt tekinti küldetésének,
hogy a szakma meghatározó orgánumaként szolgálja a magyar vendéglátást. Megújult, a piaci
változásokat jobban tükröző tartalommal ápoljuk a nemes hagyományokat és a szakma hírnevét.
Változatlan küldetésünk a szakmai edukáció, ezzel járulunk hozzá az éttermek és szállodai éttermek
színvonalának további emeléséhez.
Ma már stabil szakújságírói gárda dolgozik csapatunkban, akik a saját szakterületük kiváló és
elismert művelői. Írásaik egyedi, kizárólag a Vendéglátás magazin számára készített anyagok,
amelyek máshol nem hozzáférhetők.
A márkanévnek, és az újraindítást követő két évben megjelent lapszámokkal elért elismeré-
seknek köszönhetően a Vendéglátás magazin ismét a leghitelesebb vendéglátó-ipari szaklap lett
Magyarországon, a szakmában dolgozók első számú információszerzési forrása.
Változatlan törekvésünk, hogy tudósítunk a legjelentősebb szakmai eseményekről, a szö-
vetségek munkájáról és rendezvényeiről, az ágazati konferenciákról. Továbbra is követjük és
elemezzük a nemzetközi gasztronómiai és technológiai trendeket, bemutatjuk ezek kiemelkedő
képviselőit. Hangsúlyosan foglalkozunk a vendéglátás marketingjével, szakemberekkel elemezzük
az üzletek működésének jó példáit. Rendszeresen megtalálják lapunkban a kreatív főzési és
sütési ötleteket, tudósítunk a közétkeztetés megújuló piacáról, és olvashatnak a gasztronómia
neves szakembereiről.
A szakma legjobbjaival közösen azt valljuk, hogy a színvonalas vendéglátáshoz nélkülözhetetlen
a folyamatos edukáció.
A magazin kiadója turisztikai szakmai médiumokra specializálódott, ezen a piacon komplex
szolgálhatásokat nyújt a bel- és külföldi vendégeket szolgáló kommunikációban. A Vendéglátás
magazin kiadásával teljes mértékben lefedi a tágan értelmezett turizmus-vendéglátás piacot
és szakmát.

Rovataink
• Aktuális • Alapanyagok • A hónap alapanyaga • Italkultúra • A hónap itala • Közétkeztetés
• Marketing • Technika, technológia • Kreatív konyha • F&B • Édes élet • Made in Hungary
• Design • Névjegy

Olvasói összetétel foglalkozás szerint
• A vendéglátó- és szállodaipar vezető szakemberei, döntéshozói 30% • a szakmai szervezetek
vezetői és tagjai 10% • séfek, cukrászok 25% • kereskedelmi és közétkeztetői étteremtulajdonosok,
üzletvezetők, szállodai és F&B menedzserek 20% • piaci beszállítók 15%
Terjesztés
• Kiadói és postai előfizetés útján • gasztronómiai fesztiválokon, rendezvényeken • Turizmus Kft.
szakmai rendezvényein • szakmai szövetségek tagságának és azok rendezvényein

Online megjelenések
A www.vendeglatasmagazin.hu portál és a heti ingyenes online hírlevél a vendéglátóipari szakemberek
egyetlen hazai központi hírforrása, folyamatosan frissülő hazai és nemzetközi hírekkel,
szakmai események beszámolóival, háttéranyagokkal, a szakmában történő személyi változásokkal
és állásbörzével.

Kiadó:

PR in Hungary Kft. (székhelye: 1074 Budapest, Munkás u. 9.)
Kiadásért felelős személy: Révész Róbert ügyvezető
Szerkesztésért felelős személy: Lami Juli

Előfizetés és hirdetésfelvétel: 
E-mail: info@vendeglatasmagazin.hu, sales@turizmus.com