Fizetési és hirdetési feltételek
Bankkártyás fizetés feltételei

Adattovábbítási nyilatkozat bankkártyás fizetés esetén

Elfogadom, hogy a(z) PR in Hungary Kft. 1074 Budapest, Munkás u. 9. által a(z) www.vendeglatasmagazin.hu, felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek a PayU Hungary Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, utónév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Árfolyam a bankkártyás fizetés esetén

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy a www.vendeglatasmagazin.hu honlapon a kártyás fizetés során forintban történik a tranzakció, akkor is, ha a kártyabirtokos kártyája nem forint (hanem pl. USD) devizanemű. Az oldalon látható forint összeg ilyen esetben csupán tájékoztató jellegű, mert a fizetés a kibocsátó bank terheléskori deviza eladási árfolyama szerint történik. Az Ön bankszámláján a fizetés beterhelt összege forintban – a kártyatársasági, illetve a kibocsátó banki konverziók miatt – minimálisan eltérhet az árfolyamváltozás következtében.

Hirdetési  feltételek

A hirdetések tartalmáért a HIRDETŐ teljes jogi felelősséggel tartozik. Hirdetésként nem írható olyan szöveg, és nem közölhető olyan illusztráció, amely: túlmegy a szabad véleménynyilvánítás határán; sérti harmadik személy, vagy csoport törvényben rögzített jogait és/vagy emberi méltóságát; mások vallását, nemzeti, kisebbségi vagy szexuális hovatartozását sértő megfogalmazásokat tartalmaz; jogellenes cselekedetre buzdít; hamis, vagy félrevezető információkat tartalmaz; harmadik fél szerződésben rögzített üzleti titkát sérti. A KIADÓ nem vállal felelősséget a hirdetések tartalmáért, ugyanakkor fenntartja magának a jogot, hogy ne közölje azokat a szövegeket, amelyekkel kapcsolatban jogi, vagy törvényességi kifogás merül fel.

A HIRDETŐ által kifizetett, de a fenti bekezdésben foglaltak miatt elutasított hirdetés árát a KIADÓ visszatéríti.