Higiénia és fenntarthatóság: a vendégek döntéseit is befolyásolja

Szerző: | 2022.03.17 | Hírek

A járvány és a klímaváltozás hatására minden korábbinál fontosabbá vált a fogyasztók számára a magas szintű higiénia és a fenntartható működés. Ez akkor is igaz, amikor beülnek egy étterembe vagy betérnek egy szállodába, panzióba. A Tork higiéniai termékei nemcsak biztonságérzetet adnak, de segíthetnek abban is, hogy a felhasználó cégek csökkentsék karbonlábnyomukat.

A világjárvány során a magas szintű higiénia iránti elvárások tartósan beépültek az ügyfelek és a munkavállalók elvárásaiba. Mindemellett egyre többen aggódnak a klímaváltozás miatt és veszik figyelembe a környezetvédelem szempontját, amikor szolgáltatót vagy munkahelyet választanak. A Harvard Egyetem felmérése szerint a fogyasztók kétharmada többet fizetne a fenntartható termékekért és szolgáltatásokért, és ez az arány még magasabb (72%) a fiatal Y generációnál. A higiéniai iparág vezető szereplőjeként a Tork küldetésének tekinti, hogy fenntarthatóbbá tegye az otthontól távol töltött időt – legyen szó éttermekről, hotelről vagy egy panzióról.

Okos-szalvétatartó és takarékos toalettpapír-adagoló
A felelős fogyasztás olyan termékek és megoldások kifejlesztését is jelenti, amellyel mérsékelhető a keletkező hulladék mennyisége. Ebben segíthet például egy leleményesen megalkotott szalvétaadagoló, a Tork Xpressnap Fit®, amellyel a felére csökken a fölöslegesen kihúzott és használat nélkül eldobott szalvéták száma. De említhetjük a Tork belsőmag nélküli toalettpapírt is, amellyel 82%-kal csökkenthető a csomagolási papírhulladék mennyisége.

Találkozzunk a SIRHA A pavilon C5 standjánál, addig is látogasson el a www.tork.hu weboldalra.

(X)