Sör-, ital- és Horeca-expo Riminiben

Szerző: | 2022.01.04 | Hírek

Február 20. és 23. között rendezik meg Riminiben a BBTech expót, amely a sörök és italok feldolgozási és töltési technológiáinak, alapanyagainak, csomagolásának, berendezéseinek és szolgáltatásainak legteljesebb kínálatát mutatja be. A teljes italellátási láncot felvonultató kiállítás „Desztillátumok” szekcióján ősi, hagyományos, egyben innovatív művészet, a kézműves szeszfőzés, ezen belül a gin, a whisky, a grappa, a rum, a sörpárlatok lesz a főszereplő. A kiállítást a Beer & Food Attraction expóval egy időben rendezik meg.

A Beer & Food Attraction az az esemény, amely egyesíti a legteljesebb olasz és nemzetközi sörök, italok, ételek és trendek kínálatát. Lehetőség azoknak a szakembereknek a számára, akik szeretnének felfrissülni a fogyasztás új módjairól és stílusairól, és megragadni a jelenlegi változások kínálta lehetőségeket.

Szintén ugyanezen a helyszínen és ekkor rendezik meg a Nemzetközi Horeca Találkozót, amely hasznos összejövetel az ellátási lánc minden szereplője, a termelők, a forgalmazók és a vendéglátóhelyek számára. Az ellátási lánc egyesületeivel és tekintélyes kutatócégekkel együttműködésben zajló beszélgetések és workshopok vázolják fel majd a szektor jövőbeli forgatókönyveit és lehetőségeit, illetve a startot az újrainduláshoz.