1 millió kombi pároló sütő: a Rational hatalmas mérföldkőhöz érkezett

Szerző: | 2019.06.19 | Hírek

Lenyűgöző számadattal szolgálhat a Rational: a termikus ételkészítésben világszerte piac- és technológiavezető vállalat előállította az egymilliomodik kombi pároló sütőjét. És mielőtt installálná a münichi Hofbräuhaus-ban, azelőtt világkörüli turnéra küldi.

Peter Wiedemann, a Rational AG technikai vezetője szerint óriási mérföldkő ez a cég számára. Amikor Siegfried Meister 1973-ban megalapította a céget, senki sem tudhatta, hogy rövid időn belül ilyen sikeres lesz. Az első kombi pároló már az alapítás után három évvel megszületett, a technológia pedig, amelyen alapul, évről évre csak fejlődik. Jelen pillanatban naponta több mint 130 millió étel készül el valamelyik Rational egységben szerte a világban.

A Rational sikerének egyik kulcsa az, hogy hosszútávon tervez vásárlóival, és aki Rational egységet választ a konyhájába, az számíthat arra, hogy a cég a megvásárolt termék teljes élettartama alatt rendelkezésre áll. Ezért a Rational úgy gondolja, ez a mérföldkő nemcsak számukra nagy dolog, hiszen ez mindenkinek közös érdeme, aki valaha őket választotta. Ezért is döntöttek úgy, hogy a kombi pároló bejárja a világot, és ott lesz számos nagy nemzetközi vásáron, hogy ezt az impozáns számot együtt ünnepelje mindenki, aki a Rationalt választotta.