10 év után új palackot mutat be a Borsodi

Szerző: | 2016.03.16 | Céghírek, Hírek

A Borsodi Sörgyár 10 év után megválik a Borsodi barna üvegétől, és a sörgyár zászlóshajó terméke mostantól új, modern kivitelű, zöldüveges formában érhető el a piacon, a palack tartalma, a jól ismert Borsodi sör nem változik.

A Borsodi sör, amely a GfK 2015. decemberi felmérése alapján Magyarország kedvenc sörmárkája, már több mint 40 éve Magyarország egyik meghatározó söre. A Borsodi palack megjelenése több alkalommal változott az elmúlt évtizedekben, hogy mindig igazodjon az aktuális időszak igényeihez és elvárásaihoz.

A korábbi barna palack helyébe idén tavasszal egy formatervezett, modern, nyakánál szélesedő zöld üveg lép, amelyre dombornyomással felkerül a márkanév és az ikonikussá vált „Élet habos oldala” szlogen is.

A palackban tartalma, a kiváló minőségű, lager típusú sör nem változik. A Borsodi sör vonzerejét továbbra is a komlónak köszönhető kellemesen kesernyés íz és a csillogó aranysárga szín jelenti, melyet dús, finom pórusú hab koronáz.

„Ez egy jelentős lépés a márka életében, hiszen egy évtized után kap teljesen új megjelenést a Borsodi. Az új palack bevezetést hosszú tervezési folyamat és számos fogyasztói teszt előzte meg, így bízunk abban, hogy a megújult külső elnyeri majd a sörkedvelők tetszését.” – mondta Gábor Andrea, a Borsodi Sörgyár márka menedzsere.

A korábbi évtizedekben számos innováció kötődött a Borsodi Sörgyár nevéhez. Ilyen volt többek között Magyarország első alkoholmentes söre, a Borsodi Póló, hazánk első dobozos kiszerelésű söre, a dobozos Borsodi, de olyan technológiákat is meghonosított, mint a „thermo-ink”, amely színváltozással jelzi a dobozon, ha a sör eléri a megfelelő fogyasztási hőmérsékletet.

A megújult Borsodi palack februártól folyamatosan kerül a boltok polcaira.

A változást a sörgyár egy videóval is bemutatja: