Megérkezett az 50 Best Recovery

Szerző: | 2020.07.15 | Hírek

A S.Pellegrino és az Aqua Panna egyesíti erőit a 50 Best kezdeményezéssel, és együtt rendezik meg a Bid For REcovery elnevezésű gasztronómiai aukciót.

A S.Pellegrino és az Acqua Panna a “50 Best for Recovery” program alapító adományozóiként exkluzív gasztronómiai és életmód élményekkel gazdagítják a globális adománygyűjtő eseményt, és mindenkit arra ösztönöznek, hogy csatlakozzon a #SupportRestaurants mozgalomhoz.

Az elmúlt hetekben a Sanpellegrino Csoport bejelentette, hogy a S.Pellegrino és az Acqua Panna – amelyet hazánkban a Szentkirályi Magyarország forgalmaz – jelentős mértékben támogatja a 50 Best Recovery elnevezésű kampányt. Ahol lehetséges, pénzügyi mentességet biztosítanak, használható erőforrásokat hoznak létre és osztanak el a COVID-19 világjárványból kikerülő éttermi vállalkozások között.

Július 3-tól kezdve az együttműködés új és izgalmas szakaszba lépett a 50 Best “Bid for Recovery” aukcióval, amely a legnagyobb globális esemény a maga nemében. Az aukció célja, hogy közvetlen és kézzelfogható támogatást nyújtson a gasztronómiai ipar felépüléséhez.

A rendkívüli adománygyűjtési kezdeményezés révén a Sanpellegrino Csoport egyedülálló gasztronómiai élményt nyújt: bárki licitálhat a S.Pellegrino és az Acqua Panna által adományozott egyedi aukciós tételek egyikére, és részt vehet a #SupportRestaurants mozgalomban, amely segíti a séfközösséget az ágazat jövőjének meghatározásában.

Néhány példa az gasztronómia és utazás rajongói számára létrehozott egyedi díjak közül:

A S.PELLEGRINO BEMUTATJA MASSIMO BOTTURA VILÁGÁNAK FELEJTHETETELEN FELFEDEZÉSÉT

Ki ne szeretné felfedezni Massimo Bottura séf világát? A vendégek belefeledkeznek a séf szeretett szülővárosa, Modena gasztronómiai kincseibe és varázslatos légkörébe. A nyertes licitáló két éjszakát tölt az elbűvölő Casa Maria Luigia-ban, megtekinti annak műalkotásait Lara Gilmore Bottura (Massimo felesége) társaságában, és a Francescana at Maria Luigia-ban étkezik. Ezen kívül a kétszeres 50 Best Restaurants nyertes Osteria Francescana-ban vacsorázik, és elkölt egy ízletes ebédet az étterem „életvidám kishúgánál”, a Franceschetta 58-ban.

S.PELLEGRINO YOUNG CHEF 2021 VIP CSOMAG

Egyedülálló VIP meghívás két személyre, Olaszország lüktető divat- és dizájn fővárosába, Milánóba, a S.Pellegrino Young Chef verseny 2021-es döntőjére. A kétnapos megfeszített verseny alatt a sikeres licitáló találkozik a világ legjobb fiatal séfjeivel és mentoraikkal, miközben exkluzív gasztronómiai élményekben részesül, beleértve az elbűvölő gálavacsorát és díjátadó ceremóniát, valamint egy látogatást San Pellegrino Terme városába és csodálatos szecessziós kaszinójába.

Az aukció online zajlott a www.50BestForRecovery.com oldalon, ahol a résztvevők július 12. vasárnapig licitálhatnak.

A programmal kapcsolatos további részletek a S.Pellegrino honlapján, valamint Facebook és Instagram oldalán érhetők el.