25 évet ünnepel a Remíz

Szerző: | 2017.02.01 | Céghírek, Hírek

Jubileumhoz érkezett Buda ikonikus étterme, a Remíz, aminek megünneplésére minden hónap 25. napján meglepetésekkel várja vendégeit Meződi Alice és csapata.

Első alkalommal, január 25-én gourmet borvacsorát rendeztek Eszterbauer Jánossal és Takler Ferenccel, ahol minden fogáshoz két-két bort szolgáltak fel a vendégeknek.

A Remíz mára történelmet írt a budai vendéglátásban. A kezdet kezdetén csak egy kertes kávéházat, fagylaltozót képzeltek el. De az élet felülírta eredeti szándékaikat, mert a törzsvendégek nem elégedtek meg a házi süteményekkel, hanem ragaszkodtak a vendéglői kínálathoz. Meződi Alice pedig a vendéglői stílushoz: ahol a tulajdonos maga is főz, személyesen üdvözli vendégeit, és akkor boldog, ha azok elégedettek. Ezért készül 12 meglepetéssel a jubileumi év minden hónapjában, de egyelőre még titok, hogy alkalmanként pontosan mivel várja törzs- és alkalmi vendégeit az előre meghirdetett napon.

RemízEzzel a tulajdonosi gesztussal is szeretné visszaállítani a szakmai köztudatban a „vendéglős” karakterét, ami a legközelebb áll hozzá. Gyerekkora óta ebben a szakmában él, a felszolgálással kezdődő tapasztalatait a HungarHotels nagy szállodáiban, a Marinában, a New York kávéházban, a Grand Hotel Hungáriában, a Royal szállóban szerezte, majd művészkocsmája, a Kisbuda után nyitotta meg a Remízt.