A bisztró életérzés megérkezett a rendezvények világába

Szerző: | 2015.06.22 | Hírek

Június 11-én, az ÖbölHáz Rendezvényközpontban mutatkozott be a Budapest Party Service legújabb catering stílusa, a bistro design.

bistrodisegn2De mitől különleges a bisztró érzés? A maga könnyed megjelenésével, a válogatott alapanyagokkal, a kreatív tálalással egyértelmű kedvenc az étteremlátogatók körében. Ez adta az ihletet cégünknek, hogy megalkossuk az újgenerációs, légiesen könnyű büféasztal-rendszert, hozzá stílusban illő magasított könyöklő asztalokat és bárszékeket gyártottunk, igazi extravagáns megjelenést biztosítva az eseménynek. – mondta el Semsei Rudolf, a cég vezetője. A legnagyobb hangsúlyt az ízélmény mellett, a trendi, modern megjelenésre, a válogatott alapanyagokra, a kézműves ételek túlsúlyára és az eleganciára fektettük. A bisztró ételeinket 7 kontinensről válogattuk össze, mindenhonnan egy jellegzetes, és közben izgalmas kombinációt választva.

bistrodesign5A fiatalos, modern bútorok használatával az étkezés mellett igazi közösségi életet élhetnek a vendégek. Hamisítatlan bisztró-élmény és látványvilág várja a Vendégeket, a’la carte gondossággal; a szemük láttára készülő ételekkel, akár egy show-műsor. Egyszerű, jól megfogalmazható, szezonális alapanyagokból készült prémium ételek, az elmaradhatatlan fekete tábla és lezser, baráti hangulat jellemzi a Budapest Party Service új designját – így jellemezte az új vonalat a tulajdonos.

További részletek a bistro designról: www.budapestpartyservice.hu (x)