„A Debic tejszíntől minden termékünk több lesz”

Szerző: | 2021.08.09 | Hírek

Kolonics Zoltán, nemzetközi hírű cukrász, a Málna The Pastry Shop tulajdonosa a Debic tejszíneivel alkotja meg cukrászati műremekeit. Zoltán elárulta, mit jelent számára a kortárs cukrászat, mik a kedvenc alapanyagai, és mitől lesz tökéletes egy desszert.

Mik az aktuális cukrászati trendek?

A frissesség, a szezonalitás, az alapokhoz való visszatérés és a folyamatos megújulás . A megjelenés fontos, a vendég először a szemével eszik. A kortárs cukrászat a modern technológiák és a nemes, minőségi alapanyagok ötvözését jelenti a vendégek igényeihez igazítva. A franciás vonalat követjük a technológia terén, ahol a magyar cukrászat találkozik a nemzetközivel.

Mik a kedvenc alapanyagaid?

Mindig a gyümölcsből indulunk ki, ahhoz keressük a hozzávalókat, a tökéletes párosítást: csokoládét, olajos magvakat, vajat, tejszínt, lisztet, valódi barna cukrot, vaníliát, tiszta olajokat. A tudáson, az alapanyagok magasszintű ismeretén és a cukrászati technológiák helyes alkalmazásán van a hangsúly.

Hogyan választod ki a tökéletes alapanyagokat?

A hosszú évek tapasztalata és a megbízható, magas minőségű alapanyag gyártók vannak a segítségemre. Folyamatosan kóstolok, és ha rátaláltam egy megfelelő termékre vagy beszállítóra, ahhoz hosszú távon ragaszkodom.

Mi a fontos a tejszínnél? Miért a Debic termékeire esett a választásod?

A kérdés, hogy az elképzelt desszerthez vagy krémhez milyen mély ízeket szeretnék hozzátenni a tejszínnel. A Debic tejszínei közül a 32%-os és a 35%-os állati tejszínt használjuk. Jól kezelhető, illatban és ízben gazdag tejszín, amitől minden termékünk több lesz. Megbízható, állandó minősége az egyik kulcs, ami hozzájárul a sikereinkhez.

Milyen célt, küldetést tűztél ki magadnak a Debic nagyköveteként?

A mottónk a minőség kompromisszumok nélkül, ehhez járul hozzá a Debic.  Szeretném megismertetni a szakmával és a vendégeinkkel a minőségi különbséget, amit egy kiváló tejszínnel el lehet érni.

(X)