A következő Bocuse d’Or lépést tart a megváltozott kulináris helyzettel

Szerző: | márc 30, 2021 | Bocuse d'Or, Hírek | 0 hozzászólás

Sőt, nemcsak lépést tart, hanem természetesen irányt is mutat, hogy hogyan lehet ebben a megváltozott helyzetben biztató jövőt látni a vendéglátásban.

Díjazzák a kezdeményező séfeket

Újdonság, hogy a megszokott elismeréseken kívül a „Bocuse d’Or Social Commitment Award” elnevezésű díjat is átadják majd.

Hústéma egyforma tálakon

Szintén nagy változás, hogy a hústémát a mostani lyoni világdöntőben mindenki ugyanolyan tálon fogja prezentálni, amelyet a De Buyer biztosít majd.

Tányértéma elvitelre

A Covid okozta helyzetre reagálva a szokásos tányértéma helyett a csapatok „elviteles” menüt készítenek majd a versenyen. Ennek tartalmaznia kell egy előételt, egy főételt és egy desszertet, mindegyiknek az alapját a paradicsom képezi majd. Magát az elviteles dobozt a csapatoknak kell biztosítaniuk, amelyek növényi alapúak és újrahasznosíthatóak kell, hogy legyenek.

A Bocuse d’Or lyoni döntője szeptember 26-27-én lesz.