A legjobb lángos kerestetik

Szerző: | 2015.06.01 | Céghírek, Hírek

A Vénusz idén nyáron immár negyedik alkalommal hirdeti meg az országos lángosversenyt, ahol a legjobb lángosozók mérhetik össze kínálatukat és versenyezhetnek a rajongók kegyeiért. Az idei megmérettetésen ráadásul nemcsak a nyertes, hanem a második és a harmadik helyezett is komoly jutalomban részesül, a Balaton legjobbja pedig különdíjat kap.

Az aranyérmes lángosozó a „Vénusz kedvenc lángosozója 2015” címen kívül 500 liter Vénusz napraforgóolaj jutalomban részesül, míg a második helyezettnek a kitüntetés mellett 300 liter, a harmadik helyezettnek 200 liter napraforgó-étolaj a jutalma, a „Vénusz kedvenc balatoni lángosozója 2015” cím leendő birtokosa pedig szintén 500 liter étolajat nyer.

A verseny május és augusztus között a Vénusz Lángos Voks alkalmazáson keresztül (https://apps.facebook.com/langosvoks ) érhető el, amelyen bárki nevezhet lángosozót, szavazhat kedvenc helyére, valamint értékelheti is a helyszíneket. Az alkalmazás ráadásul nem csupán szavazásra használható, igazi lángostérképként is funkcionál, hiszen könnyedén utánanézhetünk annak is, merre induljunk, ha egy finom lángost szeretnénk elfogyasztani, bárhol is legyünk az országban.

A verseny  időtartama: 2015. május 18., 12:00 – 2015. augusztus 17., 23:59.