A RATIONAL főzőrendszerei immár az OPC UA kommunikációra is készen állnak

Szerző: | 2023.03.20 | Hírek

A Rational, a világ vezető innovatív konyhai berendezések gyártója most OPC UA felhőkapcsolattal szerelte fel ConnectedCooking technológiáját. Ez az új funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a főzési rendszerrel és a HACCP-vel kapcsolatos adatokat közel valós időben továbbítsák más gyártók rendszereibe, ezáltal biztosítva az átláthatóságot. Ily módon a Rational biztonságos és egyszerű módot kínál rendszerei átláthatóságának megteremtésére a DIN 18898 keretein belül.

„A ConnectedCooking ezen innovatív funkciójával ügyfeleink végre nyomon követhetik HACCP-adataikat, és egyszerű módon optimalizálhatják munkafolyamataikat” – magyarázza Sebastian Lay, a Rational digitális ügyfélmegoldásokért felelős vezetője. „Ezt a funkciót világszerte bevezetjük, hogy segítsünk ügyfeleinknek konyhájuk biztonságosabbá és hatékonyabbá tételében.”

A ConnectedCooking a Rational digitális konyhairányítási rendszere, amely gyorsabbá, egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a konyhát, és kiaknázza a Rational főzőrendszerekben rejlő lehetőségeket. Ez magában foglalja a főzőprogramok terjesztését és a rendszerszoftver frissítését. Például a teljes főzési folyamat a tervezéstől és az előkészítéstől a felügyeletig és az utófeldolgozásig egyetlen rendszerben leegyszerűsíthető. Előnye: a konyhai folyamatok optimalizálva vannak, és javul az ételek minősége.

A digitális konyhairányítási rendszer biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi a konyhát | Fotó: Rational

A ConnectedCooking új OPC UA felhőkapcsolata már világszerte ingyenesen elérhető az iCombi Pro, iVario Pro, SelfCookingCenter és VarioCookingCenter főzőrendszerekhez. Internetkapcsolatra és ingyenes regisztrációra van szükség a ConnectedCooking fiókban.

Annak érdekében, hogy ügyfeleit gyorsan és felesleges bürokrácia nélkül tájékoztassák a ConnectedCookingról és az új OPC UA felhőkapcsolatról, a cég külön e-mail-címet állított be. Minden kérdésre választ kap a cc-support@rational-online.com címen.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.:+36 30 200 8212

E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com
Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG

Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)