A RATIONAL segít megbirkózni a mai kihívásokkal a konyhában

Szerző: | 2022.07.08 | Hírek, Konyha

A RATIONAL magyar szakácsai ismét útnak indultak főzőbemutatóikkal, hogy segítsenek a szakácsoknak szembenézni a konyhai kihívásokkal.

Ezúttal több mint 120 szakács, konyhai személyzet és vendéglátóipari egység tulajdonosai vettek részt azokon a főzőbemutatókon, amelyeket Magyarország egyik leglátogatottabb tava, a Balaton környékén tartottak különböző szállodákban. Szóba kerültek az olyan kihívások, mint a konyhai személyzet hiánya, a nyersanyag- és energiaköltségek drágulása, valamint a beruházás megtérülése. A roadshow fénypontja a főzőbemutató volt, ami a RATIONAL iCombi Pro és iVario Pro intelligens konyhai készülékekben történt, amelyek együttesen lefedik a konyhai alkalmazások 90 százalékát.

A három RATIONAL séf, Szekeres Tibor, Kósa Attila és Zsiák Attila sokféle ételt blansírozott, sütött, grillezett, sőt füstölt is a RATIONAL iCombi Pro segítségével. Megmutatták, hogyan lehet főzni alacsony hőmérsékleten vagy éppen nyomás alatt az iVario Pro-val, miközben szinte minden hagyományos konyhai eszközt helyettesíthetünk ezzel az egy készülékkel.

Fotó: Rational

A tó körül több helyen megrendezett főzőbemutatókon a vendégek megtapasztalhatták a kiváló főzési eredményeket, és megkóstolhatták az élőben elkészített ételeket is.

Ha többet szeretne megtudni, de nem volt lehetősége csatlakozni egyik tavaszi főzőbemutatóhoz sem, nézze meg a 2022. őszi Roadshow dátumait és helyszíneit, és regisztráljon ingyenesen. Semmi sem meggyőzőbb, mint amikor mindezt élőben láthatja! További információt az info-hungary@rational-online.com címen kérhet, vagy IDE KATTINTVA regisztrálhat.

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet

E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com

facebook    http://facebook.com/RATIONAL.AG
twitter         http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube      http://www.youtube.com/user/RATIONALAG

(X)