A Rational szervizpartnerek gyors és hozzáértő segítséget nyújtanak a főzőrendszer meghibásodása esetén

Szerző: | 2023.11.17 | Hírek

A násznép éhes, a konyhában fogy a menü, az étteremben pedig csúcsforgalom van. Aztán a rendszeres karbantartás ellenére a főzőrendszer sztrájkol. Most minden perc számít. Ezért a sebesség és a minőség a legfontosabb a Rational szerviztechnikusok számára. A főzőrendszer távoli elérésének köszönhetően a technikus teljesen felkészülten érkezik az ügyfél telephelyére. A legtöbb esetben már az első látogatáskor sikeres a javítás – így mindenki elégedett.

„Senki sem engedheti meg magának a főzőrendszer meghibásodását. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy megelőzzük a főzőrendszerekkel kapcsolatos problémák első előfordulását” – mondja Szekeres Tibor, a Rational Magyarország vezető értékesítési igazgatója. Ha a megfelelő telepítés és rendszeres karbantartás ellenére meghibásodás történik, a főzőrendszer nagyon rövid időn belül újra használatra kész lesz. „A minősített szerviztechnikusok nagyon jól ismerik az iCombit, az iVario-t és a teljes Rational portfóliót, és a rendszeres képzésnek köszönhetően mindig naprakészek” – mondja Szekeres Tibor.

A digitalizáció fontos szerepet játszik a megbízások tervezésében. A ConnectedCooking digitális konyhafelügyeleti megoldással a technikusok megtekinthetik a főzési rendszer adatait vagy a karbantartási előzményeket PC-n, táblagépen vagy okostelefonon, és szükség esetén hozzáférhetnek a főzőrendszerhez az ügyfél jóváhagyásával. Ennek számos előnye van: ha sok feladatot távolról hajtanak végre, és nincs szükség utazásra, a szerviztechnikusok időt takarítanak meg, és gyorsabban tudnak segíteni ügyfeleiknek. A ConnectedCooking a javítás előkészítésében is segítséget nyújt. „Ideális esetben a technikus előre azonosítja a hiba okát, és az ügyfélhez már a szükséges alkatrészekkel érkezik. Ez minimális állásidőt és optimális ár-teljesítmény arányt biztosít” – mondja Szekeres Tibor.

A digitalizációnak, a főzőrendszerek távoli elérésének számos előnye van

Körülbelül 9000 szakértő dolgozik szerte a világon a Rational főzőrendszerek hosszú távú teljesítményének biztosításán. Bárhol is van egy főzőrendszer, egy minősített szerviztechnikus is a közelben van – a legtöbb esetben legfeljebb 25 kilométeren belül a legközelebbi iCombi vagy iVario közelében.

A műszaki szolgáltatásokkal kapcsolatos további információk és a szervizpartnerek listája a https://www.rational-online.com/en_xx/customercare/rational-service-partner/ oldalon érhető el.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet továbbra is jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet

Tel.: +36 30 200 8212
E-mail: rational@rational.hu
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)
___________________________
Képek: Rational