A Serfőző bemutatja: Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál

Szerző: | 2015.04.16 | Események, Hírek

Idén először rendeznek szezonnyitó sörfesztivált a fővárosban, a Corvin Sétányon, május 14-17. között. A négy napon át tartó rendezvényen a magyar és környező országok kézműves, valamint kisüzemű söreivel; halk, ám annál szórakoztatóbb élő zenével, valamint a malátához, és kifejezetten a sörhöz kapcsolható kulináris érdekességekkel várnak a szervezők.

Akit érdekel, mit jelent az IPA, EPA vagy a stout; kíváncsi, milyen egy 80 napig érlelt dupla BAK barna sörkülönlegesség; még nem kóstolt chilis vagy valódi gyömbéres sört; esetleg szereti a szűretlen búzasört; vagy csak inna egy korsó “könnyed” 21%-os szárazanyag-tartalommal bíró világos cseh csodát, látogasson el a hétvégi fesztiválra.

A rendezvényen megközelítőleg 30 kiállító, több mint 100 típusú csapolt és üveges sör vesz részt, amikhez sörkorcsolyákat is kínálnak. A Corvin Szezonnyitó Sörfesztivál programcsomagját a szervezők tematikusan bontják, azaz minden nap egy bizonyos nemzet, vagy nemzetek sörkultúráját jellemző ételekkel és zenével várják a vendégeket. Május 14-én, csütörtökön nemzetközi, pénteken cseh, szombaton német, vasárnap magyar hangulat lesz a Corvin Sétányon.

Információ: https://www.facebook.com/events/448458085304294/