A turizmus ünnepe május 1-jén

Szerző: | 2022.04.11 | Események, Hírek

A hagyományosan február elsejére szervezett Turizmus Évadnyitó Gálát idén a pandémiás helyzet miatt május 1-jén tartják meg, bízva abban, hogy az esemény egy sikeres szezon nyitórendezvénye is lehet.

A Turizmus Kft. 2022-ben 30. alkalommal rendezi meg turisztikai évadnyitóját, amely tavaly virtuális formában valósult meg. A turisztikai évadnyitóról bátran kijelenthetjük: ezt az eseményt egész évben várja a szakma, hogy az ágazat meghatározó szereplői személyesen találkozhassanak a szezon indítása előtt. A találkozások, beszélgetések estéje ez. Ez az, amiben az évadnyitó fogadás egyedülálló, és amit változatlanul kínál immár három évtizede.

A turisztikai évadnyitón összesen mintegy 1200 szakember vesz részt évről évre, köztük a magyar turizmus döntéshozói, szállodák, utazási irodák, éttermek, közlekedési cégek vezetői, valamint az állami irányítás, az önkormányzatok és oktatási intézmények vezető beosztású szakemberei. A rendezvényre mindenki át nem ruházható, személyre szóló meghívóval érkezik, s nem hoz magával hozzátartozót, mert a szezonnyitó est nem társadalmi esemény, hanem kiemelkedő alkalom a networkingre.

Az est hagyományosan egy megközelítőleg egyórás, tartalmas és egyszersmind szórakoztató szakmai programmal, ha úgy tetszik műsorral kezdődik, ami után nagyszabású fogadáson látjuk vendégül a mintegy 1200 turisztikai szakembert.