Adománygyűjtés Czubor János temetésére

Szerző: | 2016.08.09 | Hírek

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete az alábbi felhívással fordul a vendéglátásban érintett szakmai szervezetek vezetőihez, képviselőihez és a vendéglátásban dolgozó kollégákhoz.

Czubor János, a Gundel Károly Szakképző Iskola örökös címzetes igazgatója 2016. augusztus 2-án, váratlanul elhunyt. Közel 50 évig állt a Gundel iskola szolgálatában, számos kimagasló sikert, eredményt ért el az intézményben, nemcsak szaktanárként, hanem igazgatóként is.

Az MVI szeretné, ha a vendéglátásban dolgozók összefognának, s Czubor Jánost a szakma halottjának tekintenék.

A szakma nagyrabecsülése jeléül ezzel a gesztussal róná le tiszteletét az egykori – mindenki által szeretett és elismert – tanár, néhai igazgató előtt.

Ebből a célból az MVI adománygyűjtést szervez a temetési költségek fedezésére.

A támogatásokból összegyűlt pénz a temetéskor kerül átadásra a család részére.

Ha Ön is szeretne hozzájárulni a temetési költségekhez, az alábbi bankszámlaszámon teheti meg:

MVI bankszámlaszáma: OTP 11706016-20451903

A közlemény rovatba kérik, hogy tüntessék fel:  „Támogatás Czubor János temetésére”.

Ahhoz, hogy ezt az összeget az Önök szervezete/vállalkozása „ráfordításként” el tudja számolni, az MVI honlapjáról (www.mvi.hu) letölthető Támogatási Igazolást 2 pld.-ban  kérik kitölteni, lepecsételni, s postázni a Magyar Vendéglátók Ipartestületének címére. (1039 Budapest, Piroska utca 2.)

Czubor János temetése 2016. augusztus 22-én hétfőn 9:45-kor lesz a Farkasréti Temetőben. A család azt kéri, hogy mindenki csak egy szál virágot hozzon a búcsúztatásra.