Adventi naptárakkal jelentkezett a fogyatékkal élőket foglalkoztató csokimanufaktúra

Szerző: | 2021.11.23 | Hírek

A különleges nyomdai technológiával készült adventi naptárakat fiatal grafikusok készítették. A munkafolyamat során fontos szempont volt, hogy ne csupán egy kalendárium szülessen a sok közül, hanem egy szívvel-lélekkel készült termék, melybe kézműves csokoládét rejtettek. A prémium minőségű kézműves csokik nem csupán gyerekek, de édesszájú felnőttek számára is egyaránt ideális meglepetés.

„Régi álmunk, hogy egy személyesebb meglepetéssel varázsoljuk még szebbé az adventi időszakot. Fogyatékkal élő munkatársaink hatalmas örömmel, lelkesedéssel és precizitással készítik a különféle ízű csokikat a naptárba. Igazán megható és ünnepélyes a munkafolyamat, már karácsonyi lázban ég az egész csapat” – mondja Mészáros Andrea, a fogyatékkal élő embertársaink munkaerőpiaci integrációját segítő BeSweet Csokoládémanufaktúrát üzemeltető Kék Madár Alapítvány ügyvezetője.

A Tolnai régió megváltozott munkaképességű munkavállalói mellett az etikus kereskedelmet is támogatja mindenki, aki megvásárolja az ünnepi hangulatot megidéző Mesés karácsony és Téli álomtáj naptárakat.