Amerikai komló lett a DreherFeszt kedvence

Szerző: | 2016.08.30 | Események, Hírek

Két napba belesűrített fesztiválkoncert-felhozatal és csak helyben elérhető sörkuriózumok, amelyekhez kényelmesen, sorállás nélkül lehetett hozzájutni –  ezek jellemezték az augusztus utolsó hétvégéjén megrendezett III. DreherFesztet, ahol a hidegkomlózásos technikával készült erős aromájú Amerikai Komlós Dreher lett a közönség kedvence.

Tízezer látogatóval új csúcsot állított fel a különleges színtéren, a patinás kőbányai sörgyár területén létrejött rendezvény, amelyhez az időjárás is kegyes volt. Idén egyébként nagyot lépett előre a rendezvény, hiszen már 2 napon keresztül, nagyobb területen, több színpaddal és fellépővel, valamint 9 féle sörrel – melyből 5 a kereskedelmi forgalomban nem kapható különlegesség – várták a közönséget. Ráadásul a kitűzött célok között szerepelt, hogy mindezt a fesztiválozók kényelme mellett valósítsák meg: a látogatóknak ne kelljen várakozniuk, sem sorban állniuk, hanem mindvégig élvezhessék az esemény pozitívumait.

DreherFeszt201612A fesztiválon 140 sörcsapból folytak a különlegességek, vagyis a korábbinál háromszor több sörcsap és csapos biztosította a zökkenőmentes kiszolgálást.

A fesztivál kedvenc söre a hidegkomlózásos techológiával készülő, erős aromájú Dreher Amerikai Komlós lett, amely csapolt és pasztörizálatlan, friss tanksör formában is elérhető volt a fesztiválon. A sörgyár egyébként olyannyira hisz az új, egyébként Columbus komlót használó fejlesztésében, hogy azt a boltokban is elérhetővé teszi a közönség számára.