A VinoPiano arcot ad a bornak

Szerző: | 2017.12.06 | Hírek

A tavalyi nagy sikerű „Borozz a borásszal” kóstolósorozat következő lépéseként a budapesti Élesztőházban található VinoPiano Borbár ősszel indította útjára legfrissebb kampányát.

Az „Arcot a Bornak” kezdeményezést azt hívta életre, hogy egyre nagyobb igény jelentkezett a vendégek részéről, hogy szeretnék megismerni a borok mögött álló, lelkes borászokat és történeteiket, motivációjukat. Ezáltal közelebb hozhatják őket az igényes borfogyasztáshoz, a mennyiség helyett a minőséget és a bor által nyújtott élményt szem előtt tartva. A látogatók személyesen is találkozhatnak az ország minden tájáról érkező borkészítőkkel a havonta több alkalommal, szerda esténként megrendezésre kerülő, tematikus kóstolókon. Mivel azonban erre az eseményre nem mindenki juthat el, a vendégtér falán megjelenő fotókon köszönnek vissza a borászok, illetve a borbár közösségi oldalára is felkerülnek a hangulatos kóstolóestek képei.

A kampány eddigi résztvevői:

Barcza Bálint – Somló

Nádasdi Szilárd – Etyek

Homoky Dorka és Kiss János – Tokaj

Nyolcas Ádám és Csutorás Ferenc – Eger

Sándor Zsolt – Bükk

Az Arcot a Bornak sorozat keretében december 7-én Szivek Péter (Kesztölc), december 13-án Piroska Tibor (Mátra) várja az érdeklődőket kötetlen beszélgetésre.

További információ: https://www.facebook.com/VinoPiano.hu/