Átadták a Gundel-díjakat

Szerző: | 2015.11.24 | Események, Hírek

November 22-én a Kopaszi-gáton az Öbölház Rendezvényközpont volt a helyszíne az idei Gundel Károly díj díszebédjének, amelyet a három nyertes és a Gundel-család tiszteletére rendeztek.

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén másodszor hirdette meg a hazai vendéglátás ikonikus alakja után elnevezett díjat, amelynek célja, hogy Gundel Károly előtt tisztelegve valódi példaképeket állítson. Most Bíró Lajos, Garaczi János és Jakabffy László kapták meg a díjat, akiket több mint tucatnyi nevezett szakember közül választott meg a döntőbizottság.

A gálaebéden számos neves séf és cukrász fogott össze, hogy Gundel korát megidézve, ám modern köntösben tálalják a népszerű fogásokat.

Csárdás Ferenc felvételén, balról jobbra: Bíró Lajos, Garaczi János és Jakabffy László (2015. évi Gundel díjasok), Gyenizse Dorottya (NGM turizmus-vendéglátás főosztályvezető), Faragó Péter (MT Zrt. vezérigazgató), Gundel János, Gundel Károly örököse, Házi Zoltán (főszponzor, a Nagybani Piac Zrt. vezérigazgatója), Kovács László (elnök, Magyar Vendéglátók Ipartestülete)

A díjazottakról és a díjról bővebben itt olvashatnak: https://vendeglatasmagazin.hu/kihirdettek-az-idei-gundel-dijasokat/