Automatikus szoftverfrissítések a Rational főzőrendszerekhez: egy kattintás és naprakész

Szerző: | 2022.06.28 | Hírek, Konyha

Okostelefonok vagy számítógépek esetében az automatikus szoftverfrissítés régóta adott. De a főzőrendszereknél? Theresa Felchner, a Rational ConnectedCooking termékmenedzsment-vezetője szerint ennek is adottnak kell lennie.

Mert csak szoftverfrissítésekkel profitálhat a gyártók további fejlesztéseiből és a legmagasabb biztonsági szabványokból. Ugyanakkor az olyan vállalatok, mint a Rational, egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak annak, hogy ezek a frissítések egyszerűek és gyorsak legyenek. „Az iVario és iCombi Pro főzőrendszereink szoftverfrissítése, de a régebbi generációs készülékek esetében is automatikusan működik” – magyarázza Felchner. „Ha a készülékek hálózatba vannak kötve és csatlakoztatva vannak a ConnectedCooking digitális konyhamenedzsmentünkhöz, akkor új szoftververziókat javasolunk a közvetlenül a készülékekre történő telepítéshez.”A felhasználók egy érintéssel megerősíthetik ezt a javaslatot, és néhány percen belül automatikusan futtathatják a frissítést. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelek élvezhetik az új vagy továbbfejlesztett funkciókat, például a biztonsági frissítéseket. „Az ügyfeleink adatai fontosak számunkra. Emiatt 2022 márciusától minden új szoftververzió tartalmaz egy új biztonsági tanúsítványt, amely megfelel a legmagasabb adat- és hálózatbiztonsági szabványoknak is. Ezért most különösen megéri egy szoftverfrissítés azon ügyfeleink számára, akik szeretnék használni a ConnectedCookingot” – folytatja Felchner.

A ConnectedCooking digitális hozzáférést biztosít a Rational főzőrendszerekhez okostelefonon, táblagépen és PC-n keresztül, és az automatikus szoftverfrissítésen túl a főzőprogramok és a HACCP-adatok digitális kezelését is lehetővé teszi. Ez jelentősen leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, a felhasználók időt és pénzt takarítanak meg, és biztosak lehetnek abban, hogy a készülékek mindig naprakészek. A Rational ezt a szolgáltatást díjmentesen biztosítja ügyfeleinek. További információkért és részletekért látogasson el a ConnectedCooking.com oldalra.

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2.emelet
Telefon: +36 30 200 8212

E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn https://www.linkedin.com/company/rational-ag/