Az éttermi kultúrát népszerűsíti a METRO Gasztrohét eseménye

Szerző: | 2022.10.10 | Hírek

Október  10–16. között a METRO Gasztrohét eseményt rendez, amely az étterembe járást, az éttermi kultúrát népszerűsíti, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát. A tematikus kampányhoz csatlakozó több mint ezer étteremben nagy kedvezménnyel fogyaszthatnak azok a vendégek, akik előzőleg regisztráltak a programra.

Az október 10–16. közötti Gasztrohéten 5000 Ft értékű kuponokat válthatnak be a vendégek 10.000 Ft feletti fogyasztás esetén; míg a kampányhoz csatlakozó éttermek a beváltott kuponokat vásárolhatják le a kezdeményezést elindító áruházláncban. A METRO hét éve ünnepli világszerte egyedi akciókkal a minden év októberének második keddjére eső magánvállalkozások napját: a jeles nap idén október 11-én lesz. A munkahelyeket fenntartó és teremtő, az embereket élményekkel megajándékozó, folyamatosan fejlesztő magánvállalkozások nemcsak a METRO számára fontos partnerek, hanem a gazdaság pótolhatatlan pillérei is.

A Gasztrohét az étterembe járást, az éttermi kultúrát népszerűsíti, ünnepelve a sokszínű magyarországi gasztronómiát, Fotó: 123rf.com

A vállalat kiemelt partnerei a vendéglátóipari vállalkozások, az ő igényeiket szem előtt tartva, ezekre reagálva, a szektorban dolgozó szakemberekkel együtt fejlesztve alakítja ki szolgáltatásait és árukínálatát a METRO. Idén a Gasztrohéten a hazai gasztronómia izgalmas világának felfedezésére invitálják az ízek szerelmeseit a gasztronómiai kultúrát éltető vendéglátóhelyekre – a korábbi évektől eltérően az 5000 Ft-os kuponokat METRO-kártya nélkül is lehet igényelni, illetve be lehet váltani.

Az ezernél is több vendéglátóhelyen zajló gasztronómiai fieszta jó alkalom akár látókörtágításra, akár arra, hogy a kedvezményt igénybe véve a vendég magasabb árkategóriájú helyen is fogyaszthasson, vagy a kedvenc éttermét újra meglátogassa.