Az Év Gyára 2022 verseny győztese a RATIONAL

Szerző: | 2022.11.07 | Hírek

A RATIONAL, a professzionális konyhai melegétel-készítés területén világpiaci és technológiai vezető cége nyerte az idei Év Gyára pályázatot Landsberg am Lech-i gyárával.

A díjat az A.T.Kearney vezető tanácsadó cége és a Produktion folyóirat ítéli oda 1992 óta. A verseny a leghagyományosabb benchmark verseny Németországban a feldolgozóipar számára.

A RATIONAL a múltban már kétszer is elnyerte a Global Excellence in Operations (GEO) díjat a teljes termelési útvonalon nyújtott kiemelkedő teljesítményéért. Idén a landsbergi gyár lett az összesített győztes.

Az idei év győzteseként a RATIONAL-t kiválóságáért díjazzák, különösen a költséghatékonyság és az agilitás alapvető kompetenciái terén. A zsűri szerint a Landsberg am Lechben található gyár a kialakult problémamegoldó kultúrával és szisztematikus, folyamatos fejlesztési folyamattal a csúcsra jutott Németországban.

„A Rationalnál – lean munkamódszerünknek köszönhetően – szabványosított, összehangolt munkafolyamatokat rögzítünk. A digitalizációt a termelésben is nagyszerű lehetőségnek tekintjük” – mondja Peter Wiedemann, a Rational AG operatív igazgatója.

A testületet a rendkívül motivált személyzet is lenyűgözte. A csapat nagy személyes felelősséggel és kreatív szabadsággal cselekszik az „U.i.U.® elv” (intrapreneurship) révén, ami a kiváló gyártási adatokban is megmutatkozik.

„A RATIONAL sokat fektet alkalmazottai előléptetésébe és megtartásába” – teszi hozzá Daniel Stengel, a Kearney igazgatója, magyarázva a zsűri döntését, hogy miért a RATIONAL-t választották „2022-es év gyárának”.

A gyár az innováció sebessége, a megújuló energiák és a költségcsökkentés terén is kitűnt a többi résztvevő közül.

„Örülünk, hogy ezúttal megkaptuk ezt a díjat. Ez megerősítés számunkra, de egyben arra is ösztönöz, hogy még tovább fejlesszük folyamatainkat” – mondja Peter Wiedemann.

A hőn áhított díjat a müncheni díjátadó ünnepségen adják át 2023 márciusában.

Főzőbemutatóinkra Budapesten az alábbi linken lehet jelentkezni:
https://www.rational-online.com/en_xx/see-for-yourself/rational-live/hu/

Kapcsolat:

RATIONAL Magyarország
Bemutató- és tréningközpont

1152 BUDAPEST
Szentmihályi út 167–169.
AsiaCenter, Nyugati szárny 2. emelet
Telefon:+36 30 200 8212

E-mail: info-hungary@rational-online.com
Web: https://www.rational-online.com

Facebook http://facebook.com/RATIONAL.AG
Twitter      http://twitter.com/RATIONAL_AG
Youtube http://www.youtube.com/user/RATIONALAG
LinkedIn  https://www.linkedin.com/company/rational-ag/

(X)