Élelmiszer- és vendéglátóipari ágazatok szereplői fogtak össze a Bátor Táborért

Szerző: | 2019.02.20 | Hírek

Nemes célt vállalt fel a Bahamas Kft. és Partnerei: a Bátor Tábor kialakításának utolsó puzzle darabja, a közösségi-programos épület berendezését támogatták 2.000.000 forint adománnyal.

Knecht Tamás, a Bátor Tábor adományszervezési igazgatója, február 15-én, a Bahamas Kft. legnagyobb partnereinek rendezett, 25. születésnapi gálaestjén elmondta, hogy a Bátor Tábor új közösségi-programos épülete 2019 tavaszán készül el. Ezzel az épülettel a táborhely befejezettnek tekinthető és teljes körűen ki fogja tudni szolgálni az érkező, súlyosan beteg gyerekeket és családtagjaikat, hogy különleges élményeken keresztül néhány napra megfeledkezzenek betegségükről, és teljes értékű kikapcslódásban legyen részük.

A kétszintes épület alsó szintjén olyan tábori programok kapnak helyet, mint a kézműves foglalkozások, zene program, fotó és média program, valamint egyéb közösségi tér, tárgyaló és iroda. Az épület emeletén pedig további szálláshelyek kerülnek kialakításra, amelyeknek köszönhetően tovább bővíthető a tábor befogadóképessége.

A Bahamas Kft. és Partnerei által adományozott 2 millió forintos támogatás a felső szinten helyet kapó szállások közül mintegy 3 szoba berendezését és felszerelését fedezik.

Knecht Tamás beszédének zárásaként köszönetet mondott a támogatásért és átadta meghívását Péterszegi János, a Bahamas Kft. ügyvezetőjének, hogy képviselje cégét és partnereit a közösségi-programos épület átadásán.