Volenter Istvánt kérdeztük az Internation Catering Cup-ról.

Épp gőzerővel zajlik a Bocuse d’Or, Volenter István és az Albatros-Expo Catering Kft. csapata azonban már túl van a versenyen. A csapat coach-át a SIRHÁ-n kaptuk el.

Volenter István elmesélte, hogy bár még az eredményt nem tudják (valószínűleg pénteken várható a hivatalos végeredmény), csak az a biztos, hogy nem kerültek dobogóra, nagyon pozitív érzésekkel zárták a versenyt.

Mivel magyar csapat még sosem indult ezen a megmérettetésen, rengeteg meglepetés, vagy legalábbis újdonság érte őket a verseny három napja alatt, azonban mindent meg tudtak valósítani, amit meg szerettek volna, és úgy érzik, a maximumon teljesítettek. Nyilván hiányzott nekik az a tapasztalat, amivel a többi ország már rendelkezett, de úgy érzi, minden tekintetben befogadta őket a nemzetközi mezőny, és figyeltek rájuk, mint új versenyzőkre.

A visszajelzések szerint az eredményt valahol az erős középmezőnyben várhatjuk. Íme, az elkészült versenymunkák:

A versenyen egyébként Franciaország, Szingapúr és Luxemburg állhatott a dobogóra.