Június 5-én indul el a Bocuse d’Or Gasztrokörút, a 2016-ban Magyarországon megrendezendő Bocuse d’Or szakácsverseny európai döntőjének apropójából.

A Gasztrokörút megjelenési, bemutatkozási lehetőséget biztosít a hazai elődöntőben induló séfek számára, hogy megmutathassák a csúcsgasztronómia iránt különösképpen érdeklődő szűk közönségnek, hogy hazánkban is milyen magas szintű a fine dining konyhaművészet.

A séfek a helyszínek jellegét, hangulatát és funkcióját figyelembe véve állítják össze a menüsort. A Magyar Bocuse d’Or Akadémia által, a Szigetközi Friss Víz kiemelt támogatásával megrendezésre kerülő eseménysorozat első állomása 2015. június 5-én a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszállodában lesz. A különleges vacsora kulináris élményeit Molnár Gábor, a tavalyi Bocuse d’Or versenyen 13. helyezést elért séf garantálja.
Info: www.szidonia.hu , http://www.mivizunk.hu/gasztrokorut/