Bővíti gasztro palettáját a Lupa

Szerző: | 2020.06.22 | Hírek

A Lupa-tó partján található Costes Beach Club tematikus vacsoraestekkel és azokon közreműködő sztárséfekkel, valamint sztárfellépőkkel fűszerezi meg Budapest tengerpartjának naplementéit.

A pálmafák övezte fehérhomokos parti sétányon található, vízparti étterem terasza immár nemcsak napközben nyújt gasztronómiai élvezeteket a strandolók számára, hanem kulináris csemegéket kínáló vacsora étlappal is várja a tengerparti hangulatra és minőségi ételekre vágyó vendégeket. A gasztronómia kedvelőinek érdemes kihasználni, hogy a Lupa-Beach területére minden este 19 órától ingyenes a belépés, hiszen a 2 kilométer hosszan elnyúló vízparti korzón 20 különböző vendéglátóegység – a koktél- és borbároktól a strandbüféken át a Costes stábja által üzemeltetett étteremig – rendkívül színes és magas minőségű kínálatából válogathatnak, ízlésüknek és hangulatuknak megfelelően.

Eddig szervezett vacsora programokkal azért nem mert a Costes Beach Club stábja előrukkolni, mert egy esetleges kedvezőtlen időjárás csalódást okozhatott volna a vendégeknek, hiszen a szabadtéri teraszozás élménye kellemetlen kockázatokat is rejthet, ha az előre eltervezett és lefoglalt program elmarad az eső miatt. Mostantól viszont megoldódik ez a probléma is, mivel elkészült egy fedett, zárt és saját konyhával rendelkező rendezvényterem is, amit szintén a Costes csapata üzemeltet, így kedvezőtlen időjárás esetén, csak át kell helyezni az 50 méterre található másik helyszínre a programot. Most, hogy már nem kell kockázatoktól sem tartani a vendégeknek, igencsak impozáns programokkal rukkolt elő a Costes Beach Club:

Hétfőnként a magyar gasztronómia legismertebb alakjaival találkozhatnak, akik a hely hangulatához illeszkedő vízparti vacsorákkal várják a vendégeket.

Június 22-én a sort Sárközi Ákos, a Borkonyha és a Textúra éttermek Michelin-csillagos séfje nyitja.

Június 29-én hazai pályán bizonyít Miguel Rocha Vieira, a Costes cégcsoport, többszörösen is Michelin csillagot kiérdemelt Corporate Executive Chefje.

Július 20-án a magyar-ázsiai fúziókról híres Huszár Krisztián lesz a vendég.

Július hónapot (július 27-én) Mede Ádám, a Laurel étterem séfje, az Év Ifjú Séftehetsége zárja majd.

A hétfői sztárséf-estek további szereplőivel még folyik az egyeztetés.

Június 23-tól, kedd estéként vízparti vacsora party lesz Rácz Jenővel. Rácz Jenő neve ismerősen csenghet mindazoknak, akik figyelemmel kísérték az RTL Klub Konyhafőnök című műsorát. Jenő hosszú évekig világhírű külföldi éttermek konyháin dolgozott, majd pár éve Shanghai-ban szerzett Michelin csillagot, de itthon eddig szinte csak zsűrizett, ezért csak a kiváltságosok kóstolhattak a főztjét. Ám most, a képernyőről lelépve három kedd este erejéig (június 23. június 30. július 7.) átáll a pult másik oldalára, hogy a Costes Beach Clubban bemutassa konyhaművészetét, vagyis annak egy szeletét, hogy egy ilyen környezethez milyen étkeket talál autentikusnak.