Budapest MICE Guide az IMEX-re

Szerző: | 2017.04.05 | Céghírek, Hírek

Májusban, a frankfurti IMEX-en már ott lesz a Budapest MICE Guide, a BFTK és a Turizmus Kft. közös kiadványa. Az angol nyelvű katalógus Budapest konferencia-, rendezvény és incentive kínálatát mutatja majd be.

A Budapest MICE Guide a nemzetközi konferencia- és kongresszus-szervezők, valamint a külföldi és hazai corporate partnerek részére nyújt információt fővárosi konferenciahotelekről, konferencia- és rendezvényhelyszínekről, valamint bemutatja a hazai PCO-kat és DMC-ket. Ezen kívül számos egyéb tudnivalóval is gazdagítja a Budapestre érkező MICE-vendég tudástárát (Budapest basics, TOP sights, incentive programs, dining, culture stb.)

A kiadványban megjelenő cégek adatainak begyűjtését már elkezdtük. Ha az Ön cége budapesti szálloda, konferencia-helyszín, vagy rendezvényszervezéssel foglalkozik, küldje el cége adatait, feltéve, hogy megfelel az alábbi kritériumoknak:

  • Legalább 150 személyes konferenciateremmel rendelkező, 4-5 csillagos (vagy ilyen besorolásnak megfelelő) budapesti szálloda;
  • Legalább 150 személyes plenáris teremmel rendelkező, alapfunkcióját tekintve is konferenciák és rendezvények céljára bérelhető helyszín;
  • Olyan különleges helyszín, amelynek alapfunkciója eltér ugyan a rendezvények befogadásától (pl. koncertterem, múzeum, fürdő, étterem, dunai hajó stb.), mégis alkalmas ilyen célra is;
  • Ha az ön cége PCO vagy DMC.

Minden olyan szolgáltatót, aki a megadott kritériumoknak megfelel, egy úgynevezett infószalaggal (az alapvető adatokkal és a szolgáltatásokat jelző piktogramokkal) ingyenesen megjelentetünk, hogy teljes képet tudjunk adni Budapest MICE kínálatáról.

Emellett ajánljuk, hogy válasszon fél- illetve egyoldalas kiemelést, melyet az adatbekérőn jelezni tud felénk. Ez cége számára egy hatékonyabb megjelenési forma, hiszen a kiadványt a BFTK eljuttatja a bel- és külföldi, potenciális, szakmai érdeklődőhöz.

Kérjük, hogy a letölthető űrlapokat kitöltve küldje vissza számunkra a sales@turizmus.com e-mail címre. Felhívjuk figyelmét, hogy az adatbekérő visszaküldése nem jelent automatikus megjelenést.

Adatbekérő a budapesti konferenciahotelek számára.

Adatbekérő a budapesti konferencia- és rendezvényhelyszínek számára.

Adatbekérő a különleges budapesti rendezvényhelyszínek számára.

Adatbekérő szervezők (PCO-k és DMC-k) számára.

A Budapest MICE Guide elérhető lesz a külföldi kiállítások magyar standján – különös tekintettel: Frankfurt IMEX, Barcelona IBTM –, a diplomáciai képviseleteken, a MICE Business Day Budapest rendezvényen, a Városházán megforduló külföldi delegációk számára, valamint hazai multinacionális cégek és nagyvállalatok részére.

A Budapest MICE Guide oldalain a katalógusba be nem sorolható egyéb turisztikai szolgáltatók (limuzin szolgálatok, zenés szórakozóhelyek, attrakciók stb.) hirdetésének is helyet tudunk biztosítani, érdeklődjön a sales@turizmus.com e-mail címen.

HA ÖN MICE-BAN UTAZIK, A BUDAPEST MICE GUIDE-BAN A HELYE!