Budavári Sörfesztivál – utoljára

Szerző: | 2016.05.13 | Események, Hírek

Június 2-5. között idén rendeznek utoljára sörfesztivált a Budai Várban. Az Oroszlános udvarban még csapra verik a hordókat, de vár egyedi környezetét ezután egy ideig biztosan nem élvezhetik a látogatók. A fesztivál éppen ezért számos újdonságot ígér a legnagyobb sörgyáraktól, importőröktől és a kedvelt kézműves sörüzemektől.

Június első hétvégéjén négy  napon keresztül sok száz hordó sörrel, koncertekkel, utcazenészekkel és népszerű standuposokkal várják a sörök kedvelőit a vár Oroszlános és Hunyadi udvarában. A fesztiválon a ritka sörkülönlegességek, és a legnagyobb magyar sörgyárak  klasszikusai és import sörkülönlegességek is kaphatók lesznek. A látogatók az ismert külföldi márkák és minőségi kézműves sörök standjainál több száz sörfajtából válogathatnak a hétvége alatt.

Az utánozhatatlan hangulatot a jéghideg sörök mellett a várból nyíló egyedi panoráma, és a legjobb street foodosok ajánlatai teszik tökéletessé. Esténként pedig utcazenészek járják majd az Oroszlános és Hunyadi udvart, hogy meghozzák a fesztiválozók kedvét az éjszakába nyúló utcabálokhoz.

További információ: http://www.sorfesztival.hu/